Werken bij Ma

Bij Ma komt mediatalent tot bloei. Het is de plek om kennis uit te wisselen en ambities te vervullen. Ma biedt vmbo (basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg), mbo (niveau 2,3 en 4)- en bedrijfsopleidingen. Zoek jij een werkomgeving waar je jouw ambities kunt realiseren en waar het mogelijk is om je verder te ontwikkelen binnen een informele en professionele organisatie?

Kijk dan of Ma bij je past.
Wil jij een bijdrage of ondersteuning leveren aan marktgerichte onderwijsinnovatie? Ben jij samenwerkings- en kwaliteitsgericht? Om zo de studenten/leerlingen optimaal onderwijs te bieden? Sta jij er voor open om je zelf voortdurend te blijven ontwikkelen? Vind jij het een uitdaging om samen te werken met inspirerende collega’s? Bekijk de visie van Ma.

Docenten bij Ma

Ben jij een (onderwijs)professional? Of kom je uit een creatief en innovatief vakgebied, waar Ma voor opleidt? Zou jij je actuele ervaringen met passie en enthousiasme kunnen en willen delen? Dat kan door Ma studenten te begeleiden. Door ze te stimuleren in hun talentontwikkeling. Zoek je verdere professionele en persoonlijke groei? Staan samenwerking, het bereiken van kwaliteit en resultaat voor jou centraal? Werk je graag in een informele cultuur met ruimte voor initiatieven en flexibiliteit? Wil je jouw werk (blijven) combineren met studie, trainingen en/of cursussen?
Als docent ben je in het bezit van (minimaal) een 2e graads diploma. Of je beschikt over een hbo-diploma in een relevante opleidingsrichting. Ook sta je open om een verklaring didactische bekwaamheid te gaan behalen via het Centrum voor Nascholing Amsterdam.

Ma hecht veel waarde aan kwaliteit en inspectiestandaarden. Wij passen het onderwijs aan op goedgekeurde diploma-eisen en kwalificatiedossiers van het mbo. Tevens verwachten wij van onze medewerkers dat zij op de hoogte blijven van de kwalificatiestructuur en informatie over thema's zoals examinering, taal en rekenen en ondernemerschap in het mbo. Bekijk hier actuele informatie over kwalificaties in het mbo.

Openstaande vacatures

Zodra er nieuwe vacatures ontstaan, worden deze direct op de website geplaatst. Bekijk hier de actuele openstaande vacatures.
Als je solliciteert naar een functie bij Ma ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over de verdere procedure. Het verzorgen van een proefles behoort altijd tot de sollicitatieprocedure bij kandidaten die solliciteren naar een docentenfunctie. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met de afdeling personeel & organisatie via 020-514 80 45. Je kunt vragen naar Angela van de Goorberg, Personeelsfunctionaris.

Open sollicitatie

Als er geen passende vacature is die aansluit bij jouw wensen en ambities, dan adviseren we je om je via de rss-feed aan te melden om zo toekomstige vacatures te blijven volgen. Zodra er zich in de toekomst een passende functie voordoet, nodigen we je dan van harte uit te solliciteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We verwachten op dat moment dan een beknopte gemotiveerde brief met een uitgebreid curriculum vitae.

RSS

Abonneren op vacatures? Klik op de onderstaande button

Vacatures