Zoeken

Aftermovie JINC-awards

Bekijk de aftermovie die leerlingen uit 3-vmbo maakten van de uitreiking van de JINC-awards.

maandag 3 juli 2017

AwarduitreikingOp 29 juni j.l. werden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de JINC Awards uitgereikt. Zes mensen uit het bedrijfsleven werden uitgeroepen tot winnaar en onderscheiden voor het werk dat ze het afgelopen jaar voor JINC Amsterdam hebben gedaan.

Victoria van der Waal van de Rabobank werd gekozen tot Coach van het Jaar, het Rijksmuseum mag zich Bedrijf van het Jaar noemen. Denise Meijer van Hengel van Garage 22 werd benoemd tot Vrijwilliger van het Jaar en Debra Thompson van Amsta de Schutse ontving de Student Choice Award.

Ook het Mediacollege Amsterdam is partner van JINC. Peter Nass is coördinator van het project bij Ma en won in 2016 een JINC Held-award.
AftermoviePeter gaf zijn leerlingen uit 3-vmbo de opdracht een aftermovie te maken van het event in het DeLaMar theater. Peter: “Zij hebben deze opdracht in het kader van hun beroepsstage gedaan en ik ben ongelooflijk trots op het resultaat dat zij geleverd hebben en op de leuke manier hoe zij met elkaar en met JINC als opdrachtgever hebben samengewerkt. Ik heb als begeleider vanuit school (bijna) niets hoeven doen ;). Menig persoon zal verrast zijn dat leerlingen uit de derde klas van het vmbo zo’n mooi product kunnen maken.”

Het filmpje is hieronder te bekijken en wordt naar alle partners van JINC (+/- 5000) gestuurd. De aftermovie is gemaakt door: Jelani (V3A), Storm (V3B), Jesper (V3B), Sam (V3B), Emma (V3B) en Stefan (V3C).

Aftermovie uitreiking JINC-awards
01:22

JINCDeze projecten worden geïnitieerd door JINC. JINC is een organisatie die jongeren die opgroeien met een sociaal-economische achterstand op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Tijdens de JINC-projecten maken jongeren kennis met voor hun nog onbekende bedrijven en beroepen en leren ze sociale en communicatieve vaardigheden die ze nodig hebben als ze gaan werken. Met de projecten bereikt JINC jaarlijks ruim 16.500 Amsterdamse basisschool- en vmbo-leerlingen.