Zoeken

Goed Gesprek - podcast met mediamaker Ruud van Gessel

Erik en Conner, studenten Audiovisueel, spreken in aanloop naar MediaBites Amsterdam met mediamaker Ruud van Gessel.

dinsdag 22 mei 2018

Erik en Conner zitten in het tweede jaar van de opleiding Audiovisueel aan het Mediacollege Amsterdam. In hun podcast 'Goed Gesprek' zetten ze het AV-werkveld centraal. In iedere aflevering bespreken ze verschillende onderwerpen met gasten uit het vak. Op het Youtubekanaal Goed Gesprek - Podcast by Ma zijn inmiddels zes afleveringen te bekijken en beluisteren.

In aanloop naar MediaBites Amsterdam op 6 t/m 8 juni maakten ze in de studio van festivallocatie VondelCS een podcast met als gast Ruud van Gessel. Hij is regisseur/producer, formatbedenker, auteur en creative mediaconsultant. Zo organiseert hij bijvoorbeeld de Mobile movie days. Hij heeft zijn vak zien veranderen de afgelopen jaren. “Mensen vragen aan mij ‘Wat ben jij nou eigenlijk, regisseur?’ Ja dat was ik in de vorige eeuw. Nu ben ik mediamaker.” 

Dát is waar MediaBites Amsterdam dit jaar over gaat: the New Reality– veranderingen in de mediawereld. Of zoals Ruud het formuleert: “We staan aan de vooravond van een totale revolutie van het vak media.”

Bekijk hieronder De Toekomst van het AV-Vak en New Media - Een Goed Gesprek Podcast Afl. 4

De Toekomst van het AV-Vak en New Media
27:09