Zoeken

Learn from the pros: Martin Koolhoven 23/6

Op 23 juni kun je filmregisseur Martin Koolhoven het hemd van het lijf vragen over zijn vak.

woensdag 21 juni 2017

Hoe is het om filmregisseur te zijn? Wat komt er bij kijken om dit vak te kunnen beoefenen en waar kun je als mbo-student naartoe om dit vak te leren? Waar loop je stage en wat zijn goede bijbanen?

A.s. vrijdag 23 juni om 15.00 uur (Dintelzaal, Mediacollege Amsterdam) vertelt regisseur Martin Koolhoven jou precies hoe dit in zijn werk gaat. En jij mag hem het hemd van het lijf vragen. Martin Koolhoven is bekend van onder meer de films Oorlogswinter, Brimstone en Het Schnitzelparadijs.

Er worden opnames gemaakt en deze worden gedeeld op de website van Support Coaches. Op die site maak je kennis met de beste vakmensen uit het bedrijfsleven. Zij vertellen jou hoe je later ook zo'n toffe baan kunt krijgen.
Support CoachesIn dit project (in opdracht van het Ministerie van Onderwijs) worden inspiratievideo’s gemaakt over verschillende beroepen voor mbo-studenten. Dit wordt gedaan door een rondleiding te filmen op verschillende werkplekken in combinatie met een interview met iemand dit gespecialiseerd is in een vak. Support Coaches is in het leven geroepen om meer aandacht voor het mbo-onderwijs te genereren.