Zoeken

Ma Updates

Meld je aan voor de Ma Updates!

dinsdag 7 maart 2017

Get ConnectedMediacollege Amsterdam (Ma) hecht veel waarde aan persoonlijk en duurzaam contact met haar relaties. Samen zijn we betrokken bij initiatieven in de regio Amsterdam. Als mediavakschool organiseren wij steeds meer activiteiten.
Spannend jaarStudiejaar 2017-2018 belooft een bijzonder jaar te worden. Want in 2018 bestaat Ma honderd jaar. Onder de naam 'Ma 100' zullen er tal van interessante projecten plaatsvinden met allerlei mogelijkheden tot verbinding, ontwikkeling en interactie.
Mediabites Amsterdam 2017Deze lente staat voor de derde keer MediaBites Amsterdam op stapel. Een inspirerend 2-daags festival waar innovatie, techniek en talent samenkomen. Het programma toont ‘Amsterdamse brutaliteit’ in het kijken naar de toekomst van technologie en media.
SamenwerkenOnze samenwerking met bedrijfsleven, alumni en instellingen gaan wij versterken door het uitbreiden van projecten en door te oriënteren op het starten van een incubator voor studenten. Maatschappelijke betrokkenheid staat daarbij voorop.

Wij kijken ernaar uit om je te begroeten tijdens een van onze activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Ma? Meld je dan hieronder aan. Get Connected!