Zoeken

Meester Yasin genomineerd voor Leraar van het Jaar

Yasin Yaylali, docent Nederlands en Maatchappijleer op het vmbo van Ma, is genomineerd voor de titel Leraar van het Jaar.

maandag 5 juni 2017

Op vrijdag 2 juni is bekend gemaakt dat Yasin Yaylali, docent Nederlands en Maatchappijleer op het vmbo van Ma, genomineerd is voor de titel Leraar van het Jaar.

Doelstelling van de verkiezing is kwaliteiten van leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs zichtbaar en bespreekbaar te maken en het leraarschap op een positieve manier in beeld te brengen. De beroepsjury kiest niet de beste leraren, maar leraren die hun passie uitdragen, die inspireren en die ambassadeur willen zijn van hun sector.
Bijzondere leerlingenMet zijn Youtube-kanaal 'Meester Yasin' legt Yasin vast wat hij wekelijks meemaakt als leraar op een vmbo. Zijn doel is een positief beeld te geven van het vak van leraar en wat er zoal op school gebeurt. Een ander doel is de leerlingen te laten zien die op het Mediacollege Amsterdam zitten. “De leerlingen van Ma zijn bijzondere leerlingen, er is zoveel creativiteit in de school en het is zonde om dat niet meer te etaleren,” aldus Meester Yasin.

Op 5 oktober, tijdens de Dag van de Leraar, wordt bekend gemaakt of hij de titel inderdaad in de wacht heeft gesleept.