Zoeken

Seline Buttner van Mediacollege Amsterdam wint talentprijs voor grafisch vormgeven

Seline Buttner, student Mediavormgever, heeft de Johannes Hendrik Meijerprijs gewonnen voor meest veelbelovende student in het grafisch (mbo-)onderwijs.

donderdag 13 juli 2017

Veelbelovend talentTijdens haar diploma-uitreiking op 11 juli op het Mediacollege Amsterdam is de 20-jarige Seline Buttner, vierdejaars student Mediavormgever, uitgeroepen tot winnares van de Johannes Hendrik Meijerprijs. Zij ontving de stimuleringsprijs van 3500 euro als meest veelbelovende student in het grafisch (mbo-)onderwijs.

De Johannes Hendrik Meijerprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een talentvolle mbo-student op voorwaarde dat de winnaar na zijn of haar opleiding verder gaat studeren in het grafisch onderwijs.
Geweldige vormgeefskills“Seline heeft deze prijs uiteraard gekregen omdat ze over geweldige vormgeefskills beschikt. Daarnaast zijn haar onderzoekskills fantastisch. Kortom: Seline is een zeer getalenteerde student en haar werk heeft een hoge kwaliteit. Dus we hebben er alle vertrouwen in dat ze een prachtige carrière in het grafische vak tegemoet gaat. De Johannes Hendrik Meijerprijs zal daar zeker bij helpen”, aldus docent Jeroen Bouweriks.

Na de zomervakantie gaat Seline aan ArtEZ in Arnhem verder studeren in de richting Graphic Design.
Johannes Hendrik MeijerprijsDe prijs is vernoemd naar de overleden grafisch ondernemer Hans Meijer, o.a. eigenaar van een drukkerij in Haarlem. De Johannes Hendrik Meijer Stichting beheert het geld dat hij naliet om het grafisch onderwijs te stimuleren.