Zoeken

Allround Technisch Onderwijsassistent bij Ruimtelijk vormgever

1,0 fte

Reageren tot 28 september


Voor de opleiding Ruimtelijk vormgever aan het Mediacollege Amsterdam (Ma) zijn wij op zoek naar een proactieve, flexibele en enthousiaste allround technisch onderwijsassistent met een hands-on mentaliteit.

Past deze baan bij jou?

Als allround technisch onderwijsassistent ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de uitleen van apparatuur en materialen, ‘het magazijn’ en ‘de werkplaats’. Hiervoor krijg je volop de ruimte binnen het enthousiaste team Ruimtelijk vormgever. Je ondersteunt zowel praktijklessen als studenten die zelfstandig werk willen realiseren in de werkplaats.

Resultaatgebieden onderwijsassistent:

• Je assisteert, ondersteunt en verricht technische en ook administratieve werkzaamheden;
• Je structureert het magazijn met apparatuur en materialen en onderhoudt dit netjes en ordelijk;
• Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de uitleen van apparatuur en materialen;
• Je biedt ondersteuning waar nodig bij praktijklessen.
• Je voert (kleine) technische reparaties uit (of zorgt ervoor dat dit in samenspraak wordt uitbesteed).

Je werkweek ziet er als volgt uit:

Ten behoeve van de (praktijk)lessen ben je voor aanvang aanwezig en blijf je tot na de laatste (praktijk)les. Ook kan het sporadisch voorkomen dat er een avondactiviteit is. Van jou kan worden verwacht dat je daarbij aanwezig bent.

Zelfportret

Je bent in het bezit van een mbo-diploma niveau 4 (noodzakelijk) en je brengt al enige relevante werkervaring mee. Daarnaast heb je technisch inzicht, staat veiligheid hoog in het vaandel en heb je grote affiniteit met diverse materialen en stand-decorbouw technieken. Je ziet het als een uitdaging studenten zelf oplossingen te laten bedenken, waarbij jij ze assisteert.

Jouw werkwijze kenmerkt zich als proactief, initiatiefrijk, georganiseerd en gestructureerd, resultaat- en kwaliteitsgericht en collegiaal t.o.v. de studenten en medewerkers. Je hebt een hands-on mentaliteit, kunt zelfstandig werken en denkt mee over verbeteringen voor het beheer en uitgifte. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent enthousiast, geduldig, flexibel en je voelt je verantwoordelijk voor je werk.

Ons aanbod

Het werkklimaat is collegiaal, informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een dienstbetrekking voor 1,0 fte per zo spoedig mogelijk tot en met 31 juli 2020. De verloning verloopt via Randstad Payroll Solutions. Het bruto maandsalaris is conform CAO/MBO schaal 5 en ligt tussen minimaal € 1.804- en maximaal € 2.599,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum voor deze vacature is 27 september 2019.
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Stephanie Scheers-Hannema, opleidingsmanager Game artist & Ruimtelijk vormgever via s.scheers-hannema@ma-web.nl. Graag geen sollicitaties naar dit e-mailadres sturen s.v.p. Deze worden niet in behandeling genomen.