Zoeken

Bestuursassistent

1,0 fte

Reageren tot 24 juni


Het Mediacollege Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste, energieke, attente en vlotte bestuursassistent, die graag het College van Bestuur wil ondersteunen.

Past deze baan bij jou?

Bij het Mediacollege Amsterdam is geen dag hetzelfde. Daardoor biedt deze fantastische baan veel uitdaging en afwisseling. Je bent een belangrijke schakel tussen het College van Bestuur en de organisatie en een topper als het gaat om het bieden van secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning. Daarnaast ben je de ogen en oren van het bestuur. Je legt gemakkelijk contact met medewerkers en weet snel wat er speelt binnen onze instelling. Ook regel en organiseer je dingen graag. Je laat het bestuur zich verbazen door jouw proactieve, attente en vlotte manier van werken.

Werkzaamheden

Je beheert en bewaakt agenda’s. Je stelt mails en brieven op en schat inkomende mail / post en telefoongesprekken in op belang en urgentie. Je verzamelt, ordent en bewerkt relevante informatie en documenten. Daarnaast neem je weekactiviteiten door en breng je samenhang aan tussen verschillende activiteiten.

Je organiseert vergaderingen, zorgt tijdig voor de juiste vergaderstukken, notuleert gemakkelijk op een laptop en bewaakt de afwikkeling van genomen besluiten. Ook zorg je voor juiste en fijn leesbare verslagen.

Je biedt organisatorische en administratieve ondersteuning, ordent het digitale en fysieke archief en houdt dit bij. Je bent aanspreekpunt voor zowel interne als externe personen over secretariële en organisatorische zaken. Tot slot zet je je graag in voor Ma brede events, waar het bestuur bij betrokken is.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en bent een opgeleide directiesecretaresse / managementassistente. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Het is een pre als je deze ervaring hebt opgedaan in het onderwijs. Je bent vaardig in agendabeheer en het plannen, organiseren en coördineren van activiteiten. Je bezit uitstekende digitale vaardigheden en kunt goed overweg met MS Office en Teams. Je bent communicatief zeer vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), sensitief, legt gemakkelijk contact met anderen. Ook vind je het leuk om bezoekers te ontvangen. Vanzelfsprekend lever je kwaliteit, wil je graag resultaten boeken en ben je op je best in hectische flexibele omstandigheden. Met je enthousiaste, representatieve, proactieve en servicegerichte houding doe je ons keer op keer versteld staan.

Ons aanbod

De cultuur binnen onze instelling is informeel, professioneel en innoverend. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract aan voor 1,0 fte, ingaande z.s.m. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op vast. Het bruto maandsalaris ligt tussen minimaal € 2.309,- en maximaal € 3.474,- bij een betrekkingsomvang van 100%. Verder kun je rekenen op een royale vakantieregeling, interessante pensioenvoorziening bij het ABP, eindejaarsuitkering van 8,33% en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-mbo*.

Mediacollege Amsterdam

Het Mediacollege Amsterdam is de vakschool in de mediabranche met hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau. Jaarlijks volgen ruim 2900 studenten/ leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 295 enthousiaste medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op drie locaties in Amsterdam. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Contactweg 36.

Wil je solliciteren? Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatie-formulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum is 23 juni 2021. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Joost van der Veen, bestuurssecretaris CvB a.i., via j.vanderveen@ma-web.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl onder publicaties.