Zoeken

Docent lichttechniek

min. 0,6 fte

Reageren tot 30 januari


Het Mediacollege Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent lichttechniek, die les wil geven aan onze mbo-studenten.

Past deze baan bij jou?

Naast het lesgeven, werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste bevlogen docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding.

Zelfportret

In elk geval breng je aantoonbare kennis en ervaring mee, opgedaan binnen de theater- en evenementenbranche. Tevens ben je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en neem je het volgende (als pré) mee:
· Kennis van en ervaring met lichtregeltafels van o.a. Chamsys, ETC, High End Systems, MA en Avolites;
· Kennis van en ervaring met ArtNet, MIDI, netwerken en showcontrol;
· Ervaring met mediaservers;
· Kennis van en ervaring met AutoCad, VectorWorks, Wysiwyg, Capture of gelijkwaardige software;
· Kennis van en ervaring op het gebied van de nieuwe technologie met LED-verlichting en het aansturen daarvan.

Verder ben je in ieder geval in het bezit van een relevant hbo-diploma (vereiste) en ben je bereid om direct te starten met het behalen van een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)*. Of je hebt al de beschikking over een relevante tweedegraads opleiding.

Als docent ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Daarnaast ben je in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je bent enthousiast, inspireert studenten en gericht op kwaliteit, resultaten en innovatie. Ook heb je een gezonde dosis humor en woon je bij voorkeur in Amsterdam of omstreken.

Ons aanbod

· Informeel, professioneel en innoverend werkklimaat;
· Een dienstverband voor minimaal 0.6 fte, ingaande z.s.m. tot en met 31 juli 2020, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren;
· Bruto maandsalaris van minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.779,- (schaal LB - LC, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring) bij een volledige betrekkingsomvang van 100%;
· Riante eindejaarsuitkering van 8,33%;
· Goede vakantieregeling;
· Bijdrage in de ziektekosten;
· Gratis parkeergelegenheid.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO. Deze zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder 'publicaties'.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingstermijn van deze vacature is 29 januari 2020. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Michelle Jacobs, opleidingsmanager, via m.jacobs@ma-web.nl. Graag niet via dit e-mailadres solliciteren, deze sollicitaties worden NIET in behandeling genomen.

*Heb je een hbo-diploma, maar beschik je niet over een lesbevoegdheid of pedagogisch-didactisch getuigschrift (PDG)? Dan biedt het Mediacollege Amsterdam je de ruimte om binnen twee jaar het PDG te behalen. Dit getuigschrift geeft je de bevoegdheid om les te mogen geven op een mbo-school. Het Mediacollege Amsterdam financiert deze opleiding, d.w.z. de tijd en studiekosten.