Zoeken

Docent mediawijsheid en ondernemend gedrag

0,6 fte

Reageren tot 15 november


Mediawijsheid is de verzameling van competenties die je nodig hebt om actief en bewust te kunnen deelnemen aan de mediasamenleving. Met het vak mediawijsheid leer je onze studenten om alle beschikbare media – digitaal en analoog – veilig en slim in te zetten om ervoor te zorgen dat zij optimaal kunnen deelnemen aan de wereld om hen heen. Wij zoeken een bevlogen mediaprofessional die in staat is om onze toekomstige mediamanagers te leren hoe dat moet.

Naast dit vak word je ook ingezet op het vak ‘ondernemend gedrag’. Dit vak leert onze studenten hoe zij zich als proactieve werknemers kunnen opstellen. Hierbij gaat het om zaken als conflicthantering, onderzoekende vaardigheden, kansen zien en deze benutten.

De opleiding Mediamanager is een veelzijdige opleiding voor jongeren die van aanpakken houden. Onze studenten zijn van nature nieuwsgierig, actief en creatief. Maar ze hebben jouw hulp nodig om hun energie om te zetten naar doelgerichte producties. We zoeken dus een allround mediaprofessional die behendig door het medialandschap manoeuvreert en die het leuk vindt om onze jongeren te begeleiden naar een baan in de media.

Zelfportret

• Studenten van de opleiding Mediamanager zijn jong en onervaren. Naast een brede kennis van (online) media en/of communicatie beschik je over een flinke dosis geduld, humor en betrokkenheid bij de doelgroep van jonge adolescenten;
• Je hebt didactische en pedagogische kwaliteiten;
• Je bent in staat om jonge aspirant-professionals te begeleiden, te enthousiasmeren en hun eigen kracht te laten ontdekken. Een vermogen om aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep is een vereiste;
• Je hebt brede kennis van de mediawereld. Aantoonbare kennis en ervaring in online media is een pré;
• Je hebt ruime ervaring in het trainen en/of onderwijzen van zowel mondelinge als schriftelijke communicatie- en managementvaardigheden;
• Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
• Je beschikt over organisatorische kwaliteiten;
• Je bent bij voorkeur een docent met een lesbevoegdheid of een professional en in bezit van een hbo-diploma aangevuld met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)*.

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een team met zeer betrokken onderwijs- en mediaprofessionals die deze opleiding grotendeels hebben vormgegeven. Ons werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,6 fte, ingaande z.sm. t/m 31 juli 2020 met uitzicht op verlenging. Het bruto salaris is conform CAO/MBO, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.218,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Wil je solliciteren?

Als dit jouw baan is, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv! Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt.

De sluitingsdatum van deze vacature is 14 november a.s. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Karen Versteege, opleidingsmanager Mediamanager, via 06 – 40943850 of k.versteege@ma-web.nl.

* Heb je een hbo-diploma maar geen tweedegraads bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen;
** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder publicaties.