Zoeken

Docent Mens & Maatschappij vmbo

1,0 fte

Reageren tot 23 november


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent die aan onze vmbo-leerlingen graag het vak Mens & Maatschappij geeft.

Past deze baan bij jou?

Als inspirerende docent en begeleider van jonge mensen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar werk je samen in een dynamisch vmbo-team. Als docent werk je aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de school.

Resultaatgebieden

Je geeft het vak Mens & Maatschappij aan leerlingen van de eerste drie leerjaren van het vmbo. Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je leerlingen actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van de methode ontwikkel je ook zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext.

Verder signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het bestaande onderwijscurriculum. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s.

Zelfportret

Als tweedegraads bevoegd docent ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de leerlingen, bent gericht op kwaliteit, resultaten en innovatie. Verder hecht je belang aan zelfontwikkeling.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een voltijds dienstverband (1,0 fte) ingaande per z.s.m. tot en met 31 juli 2020 met daarna eventueel uitzicht op een vervolg. Het bruto salaris is conform cao/mbo en ligt afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.218,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao/mbo*.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op deze link kom je op de webpagina, waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 22 november 2019. 

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Martin van Genderen, schoolleider vmbo, via m.vangenderen@ma-web.nl (graag niet via dit e-mailadres solliciteren!).

* De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder publicaties.