Zoeken

Docent (online) marketing & communicatie

0,6 - 0,8 fte

Reageren tot 25 januari


Opleiding Audiovisueel & Photographic Designer | mbo

Wij zoeken een creatieve en betrokken docent (online) marketing en communicatie. Je hebt affiniteit met het AV-vakgebied en kent de kracht van het inzetten van de juiste (online) strategie. Je onderzoekt samen met de studenten hoe ze zich kunnen onderscheiden en hoe ze hun gemaakte (audiovisuele) werk zo optimaal mogelijk kunnen in zetten. Naast de ontwikkeling van commerciële vaardigheden belicht je ook het ondernemerschap in het algemeen. Binnen het onderwijsconcept van het Mediacollege Amsterdam leer jij onze studenten over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken en stel je het samenwerken met verschillende vakdisciplines centraal.

Wat ga je doen?

Als inspirerende en innoverende docent binnen het opleidingsteam Audiovisueel en Photographic Designer zet je jouw kennis en ervaring in op het gebied van (online) marketing en communicatie. Je begeleidt, coacht en geeft instructie aan onze studenten vanaf het eerste tot en met het vierde leerjaar. Je bent studieloopbaanbegeleider van één van de klassen en je bent betrokken bij de projectbegeleiding aan studenten mbo-niveau 4. Naast lesgevende taken voer je aanvullende taken uit ten behoeve van de teams en het onderwijs, waaronder het ontwikkelen van materiaal, waarbij we je de ruimte geven voor een eigen inbreng. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Ook ga je multidisciplinaire samenwerkingen aan met collega’s van andere afdelingen om kwalitatieve projecten neer te zetten. Op die manier geef je de studenten de mogelijkheid om hun eigen leerlijn vorm te geven. Je maakt deel uit van een dynamisch docententeam. Wij vinden een positieve en proactieve houding belangrijk.

Wat breng jij mee?

• Je beschikt over ruime ervaring op het gebied van (online) audiovisuele content, marketing en commerciële vaardigheden;
• Je bent in staat jouw enthousiasme over te dragen op de mbo-doelgroep;
• Je bent innovatief, past goed in een creatieve omgeving en kan goed omgaan met veranderingen;
• Je hebt ervaring in het vakgebied, hetgeen je kan vertalen naar ons onderwijsprogramma;
• Je bent vaardig in het motiveren van jongeren, enthousiast, inspirerend, betrokken, ondernemend, nieuwsgierig en flexibel. Ook durf je kritisch te zijn naar jezelf;
• Je bent in ieder geval in het bezit van een relevant hbo-diploma en je bent bereid om direct te starten met het behalen van een pedagogisch-didactisch getuigschrift (PDG)*. Of je hebt al de beschikking over een relevante eerste- of tweedegraads opleiding;
• Je bent gericht op kwaliteit en resultaten, communicatief en interpersoonlijk vaardig en pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent.

Ons aanbod

Ons werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband, z.s.m. starten voor 0,6 – 0,8 fte met de mogelijkheid tot verlenging. Het bruto salaris ligt conform CAO/MBO, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820, - en maximaal € 4.218, - bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.
Verder kent Ma een fijne pensioenvoorziening bij het ABP, een riante eindejaarsuitkering, een royale vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*.

Wil je solliciteren?

Als dit jouw baan is, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv! Door te klikken op deze link beland je op de pagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt.

De sluitingsdatum van deze vacature is 24 januari 2020. Daarna zal Anton Tempelaar, HR-adviseur a.i., contact opnemen. De sollicitatieprocedure bestaat in de eerste ronde uit een gesprek en in de tweede ronde vindt er een proefles plaats. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Jolanda Groenewoud via 06-53682814 of j.groenewoud@ma-web.nl (graag geen sollicitaties naar dit e-mailadres sturen s.v.p., deze worden niet in behandeling genomen).

* Heb je een hbo-diploma maar geen tweedegraads bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen twee jaar het PDG te behalen;
** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder 'publicaties'.