Zoeken

Docent praktijk podium & evenemententechniek

0,6 – 0,7 fte

Reageren tot 27 april


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent, die graag lesgeeft in het vak podium & evenemententechniek aan onze mbo-studenten voor 24 – 28 uur per week.
Past deze baan bij jou?

Naast het lesgeven ten behoeve van de praktijklessen voor de opleiding Backstage, met de uitstroomrichtingen Podium- en Evenemententechnicus en Geluidstechnicus, werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste, bevlogen docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding.

Docent podium- en evenemententechnicus
1:10

Resultaatgebieden

Je geeft les aan onze mbo-studenten van de opleiding Backstage niveau 2. Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van bestaande lesmethode ontwikkel je ook zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext. Dat ontwikkelen van lesmateriaal doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je collega’s vorm je het team Backstage en zorg je voor het leukste, avontuurlijkste en beste onderwijs dat past bij de studenten en de branche.

Van de docent wordt gevraagd les te geven aan niveau 2 studenten die erg op de praktijk zijn gericht. Dat maakt de les altijd levendig en spannend. Lesgeven aan deze studenten is door de complexe achtergrond soms ingewikkeld en vraagt veel van de pedagogische en didactische kennis van de docent. Ook de uiteenlopende interesses van de studenten zorgen voor een uitdagende en leuke baan.

Zelfportret

Als tweedegraads bevoegd docent ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ook ben je in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de studenten, bent gericht op kwaliteit, resultaten en innovatie. Verder hecht je belang aan zelfontwikkeling.

Beschik je niet over een lesbevoegdheid of pedagogisch-didactisch getuigschrift (PDG), maar heb je wel een hbo-diploma? Dan biedt het Mediacollege Amsterdam je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen. Dit getuigschrift geeft je de bevoegdheid om les te geven op een mbo-school. Het Mediacollege Amsterdam financiert deze opleiding, d.w.z. de tijd en studiekosten.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een parttime dienstverband voor 0,6 of 0,7 fte ingaande per 1 mei 2019 tot en met 31 juli 2020, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het bruto maandsalaris ligt tussen minimaal € 2.757,-- en maximaal € 4.123,-- (schaal LB cao/mbo, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring) bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao/mbo*.

Wil je solliciteren? 

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 17 april 2019. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Richard van Starkenburg, opleidingsmanager a.i., via r.vanstarkenburg@ma-web.nl (geen sollicitaties naar dit adres mailen a.u.b.).

* De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder 'publicaties'.