Zoeken

Docent Rekenen

0,4-1,0 fte

Reageren tot 21 juli


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent die aan onze mbo-studenten graag het vak Rekenen geeft. 

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan. Jaarlijks volgen ca. 2900 leerlingen en studenten beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 260 enthousiaste medewerkers.

Past deze baan bij jou?

Je vindt het een uitdaging om studenten te laten inzien dat rekenen ook voor hún toekomst essentieel is. Naast het lesgeven werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding.

Resultaatgebieden

Je geeft het vak Rekenen aan niveau 4-studenten van de opleiding Game artist & Ruimtelijk vormgever en/of de opleiding Mediavormgever bij het Mediacollege Amsterdam. Je verzorgt het volledige onderwijsproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van een methode ontwikkel je ook graag zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext. Verder signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het bestaande onderwijscurriculum. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s.

Zelfportret

Je bent docent met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid of in bezit van een hbo-diploma aangevuld met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG)*.
Daarnaast ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert studenten, bent gericht op kwaliteit en resultaten. Tot slot hecht je belang aan zelfontwikkeling.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een parttime dienstverband (0,4 - 1,0 fte) ingaande vanaf 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 met daarna uitzicht op een vervolg bij gebleken goed functioneren. Je werkzaamheden verricht je op de Contactweg 36 te Amsterdam.

Het bruto maandsalaris is conform CAO/MBO voor een docent LB of LC, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring, minimaal € 2.820,-- en maximaal € 4.779,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op deze link kom je op de webpagina, waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 20 juli 2019. Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact op. De sollicitatieprocedure bestaat in de eerste ronde uit een gesprek en in de tweede ronde vindt er een proefles plaats.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Stephanie Scheers-Hannema, opleidingsmanager Game artist & Ruimtelijk vormgever via s.scheers-hannema@ma-web.nl of met Marja Willems, opleidingsmanager Mediavormgever via m.willems@ma-web.nl. Graag geen sollicitaties naar deze mailadressen sturen s.v.p.; deze worden niet in behandeling genomen.

*Heb je een hbo-diploma maar geen tweedegraads bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen.
**De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder publicaties.