Zoeken

Docent Storytelling AV

0,6 - 1,0 fte

Reageren tot 19 augustus


Wij zoeken een creatieve en betrokken verteller, die ideeën om kan zetten in bewegend beeld. Je hebt affiniteit met het AV-vak en de doelgroep. Wij leiden op tot makers met een technisch-creatieve basis in de AV-sector, die over de grenzen van vakdisciplines heen kunnen bewegen.

Wat ga je doen?

Als inspirerende docent binnen het opleidingsteam AV verzorg je lessen in ‘Storytelling’ en ‘Vormgeving’. Je begeleidt, coacht en verzorgt lessen voor onze studenten vanaf het eerste tot en met het vierde leerjaar. Je bent studiebegeleider van één van de klassen en je geeft projectbegeleiding aan studenten mbo-niveau 4.

Naast lesgevende taken voer je aanvullende taken uit ten behoeve van het team en het onderwijs, waaronder het ontwikkelen van lessen en studiebegeleiding. Daarnaast lever je ook graag een bijdrage aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Ook ga je multidisciplinaire samenwerkingen aan met collega’s van andere opleidingen om kwantitatieve en kwalitatieve projecten neer te zetten. Op die manier geef je de studenten de mogelijkheid om hun eigen leerlijn vorm te geven. Je maakt deel uit van een dynamisch mbo-docententeam. Wij vinden een positieve en proactieve houding belangrijk.

Wat breng jij mee?

• Je beschikt over ruime ervaring op het gebied van de Adobe-pakketten en ervaring op het gebied van immersive media is een pre;
• Je kan verhalen vertellen, je bent innovatief, creatief, thuis in vormgeving en productie van audiovisuele content;
• Je hebt ervaring in de AV-sector, hetgeen je kan vertalen naar ons onderwijsprogramma;
• Je bent in ieder geval in het bezit van een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld van de HKU) en je bent bereid om direct te starten met het behalen van een pedagogisch didactisch getuigschrift (PDG)*. Of je hebt al de beschikking over een relevante eerste- of tweedegraads opleiding;
• Je bent gericht op kwaliteit en resultaten, communicatief en interpersoonlijk vaardig en pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent;
• Je bent vaardig in het motiveren van jongeren, enthousiast, inspirerend, betrokken, ondernemend, nieuwsgierig en flexibel. Ook durf je kritisch te zijn naar jezelf;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ons aanbod

Ons werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,6 – 1,0 fte vanaf het nieuwe schooljaar met de mogelijkheid tot een verlenging. Het bruto salaris ligt conform CAO/MBO, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.218,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Wil je solliciteren?

Als dit jouw baan is, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en cv! Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 18 augustus a.s. De sollicitatieprocedure bestaat in de eerste ronde uit een gesprek en in de tweede ronde vindt er een proefles plaats.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jolanda Groenewoud via 06-53682814 of j.groenewoud@ma-web.nl (graag géén sollicitaties naar dit e-mailadres sturen, deze worden niet in behandeling genomen).

* Heb je een hbo-diploma maar geen tweedegraads bevoegdheid en geen PDG, dan biedt Ma je de ruimte om binnen 2 jaar het PDG te behalen;
** De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder publicaties.