Zoeken

Docent Video Editing

0,6-1,0 fte

Reageren tot 15 december


Voor de opleiding Audiovisueel aan het Mediacollege Amsterdam (Ma) zijn wij op zoek naar een docent op het vakgebied van video editing voor 24 – 40 uur per week.

Past deze baan bij jou?

Als inspirerende docent AV ontwikkel en verzorg je lessen in video editing voor de studenten vanaf het eerste tot en met het vierde leerjaar. Daarnaast ben je studiebegeleider van een van de klassen en geef je projectbegeleiding aan studenten mbo-niveau 4. Verder lever je graag een bijdrage aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Onze studenten staan goed aangeschreven bij het bedrijfsleven vanwege het kennisniveau en de professionele beroepshouding. Dit niveau willen wij behouden en optimaliseren.
Je zoekt multidisciplinaire samenwerking op met andere collega’s en studenten van de opleidingen binnen Ma om verdere kwalitatieve en kwantitatieve prestaties neer te zetten binnen deze groeiende opleiding.

Vacature docent video editing
00:56

Zelfportret

Je beschikt over ruime ervaring op het gebied van video editing (Adobe Première), je bent creatief, thuis in vormgeving en productie van audiovisuele content. Bovendien heb je ervaring in de AV-sector, hetgeen je kan vertalen naar ons onderwijsprogramma.

Verder ben je in ieder geval in het bezit van een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld van de HKU) en ben je bereid om direct te starten met het behalen van een pedagogisch-didactisch getuigschrift. Of je hebt al de beschikking over een relevante lesbevoegdheid.
Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en durft ook kritisch te zijn naar jezelf. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je inspireert de studenten en je bent gericht op innovatie, kwaliteit en resultaten.
Jouw instelling is enthousiast, flexibel en coachend en je bent vaardig in het motiveren van jongeren. Tot slot maak je deel uit van een dynamisch mbo-docententeam. Wij vinden een positieve en proactieve houding belangrijk.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijk dienstverband per 7 januari 2019 tot en met 31 juli 2019, met de mogelijkheid tot een verlenging bij goed functioneren.

Het bruto maandsalaris is conform cao-mbo* voor een bevoegde docent LB tussen minimaal € 2.757,-- en maximaal € 4.123,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.
Ma kent onder andere een eindejaarsuitkering en een gunstige vakantieregeling; de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-mbo.

Wil je solliciteren?

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. Daarnaast kun je een video van de vacature bekijken, zodat je een beter beeld kunt vormen.
De sluitingsdatum van deze vacature is 14 december 2018. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris a.i., contact opnemen. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Jolanda Groenewoud-Manse, opleidingsmanager Audiovisueel, via j.groenewoud@ma-web.nl.

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl onder 'publicaties'.