Zoeken

Hoofd Human Resources (HR)

0,8-1,0 fte

Reageren tot 17 mei


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiast en inspirerend Hoofd van de dienst HR

Passen deze baan en Ma bij jou?

Ma is dé vakschool in de mediabranche. Jaarlijks volgen ruim 2900 studenten en leerlingen onze beroepsopleidingen voor mbo en vmbo. Deze opleidingen worden verzorgd door ongeveer 260 enthousiaste medewerkers in een professionele organisatie. Omdat de media steeds in beweging zijn, is Ma dat ook. Als Hoofd HR ben jij de inspirerende leidinggevende die in deze dynamische omgeving met jouw visie ons helpt ons HR-beleid te kleuren. Als Hoofd van de dienst HR bij het Mediacollege Amsterdam (Ma) beschik je over brede leidinggevende ervaring en ben je werkzaam op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je geeft leiding aan de dienst HR. Je maakt deel uit van het managementteam van Ma. Je legt verantwoording af aan het College van Bestuur (CvB).

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt, implementeert en evalueert het (meerjaren-) HR-beleid en vertaalt dit naar specifieke teams met hun opleidingen. Daarnaast stem je het HR-beleid af met overige diensten en beleidsgebieden binnen Ma. Je stelt HR-formatieplannen op alsmede de meerjaren-formatieraming. Je verzamelt en analyseert managementinformatie, verricht onderzoek en adviseert over personele en organisatorische aangelegenheden.
De gehele organisatie is in transitie en gaat voortvarend verder. Ma heeft een duidelijke visie en strategische koers (Get Connected). Tijdens dit veranderproces levert het hoofd HR een belangrijke bijdrage. Ook de herprofilering van de Dienst HR past in deze rij. Je bent door je kennis en ervaring een critical friend en sparringpartner van het CvB, de opleidingsmanagers en de hoofden van diensten.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de formatie-inzet, informatie, procedures, regels en richtlijnen op HR-gebied. Je adviseert en evalueert over de ontwikkeling en implementatie van werk- en veranderingsprocessen, systemen en instrumenten, zoals recruitment, employability, talent- & loopbaanontwikkeling, opleiding, gesprekkencyclus, fuwa-systeem (functiebouwwerk), arbeidsvoorwaarden, verzuim, Arbo, arbeidsomstandigheden, personeelsadministratie, etc. Verder zie je toe op de toepassing van sociale & rechtspositieregelingen (Ma- en cao-regelingen), je adviseert over OR-aangelegenheden, bij conflictsituaties en over HR-trends.

Wie zoeken wij?

• Een afgeronde relevante hbo/wo-opleiding, academisch werk- en denkniveau.
• 7 – 10 jaar werkervaring in leidinggevende positie;
• Brede kennis van HR-management, organisatiekunde en relevante wet- en regelgeving;
• Kennis van begrotings- en budgetteringstechnieken;
• Kennis van de toepassingen en (on)mogelijkheden van personele systemen;
• Goed inzicht in de doelstellingen en taken van functies en belonings- en waarderingssystematiek binnen onderwijsinstellingen;
• Vaardigheden in het (mondeling en schriftelijk) adviseren over personele, organisatorische en rechtspositionele aangelegenheden;
• Vaardigheden in het aansturen van processen (bv.Team aan Zet, Werkdruk);
• Vaardigheden in het omgaan met tegenstellingen en in het oplossen van uit de werksituatie voortvloeiende individuele problemen;
• Vaardigheden in het coachen en begeleiden van leidinggevenden en hun medewerkers.

Wat bieden wij?

Ma biedt een veelzijdige en uitdagende baan in een informeel en professioneel werkklimaat. Ma vindt het belangrijk dat je jouw talenten blijft ontwikkelen en dat je aan je eigen professionaliteit en loopbaan blijft werken.

• We bieden een bij de functie passend salaris (conform de CAO MBO schaal 12) max. van € 5.414,- bruto bij een fulltime dienstverband).
• Een tijdelijke aanstelling van 0,8 –1,0 fte vanaf 1 september 2019, met uitzicht op een vast dienstverband.
• Eindejaarsuitkering van 8,33%
• Vakantieregeling 8%
• Pensioenvoorziening
• Bijdrage in de ziektekosten
• Informele en innoverende werkomgeving

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO MBO*

Solliciteer nu!

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 16 mei 2019. De gesprekken vinden plaats op 27 en 29 mei a.s. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De assessmentdagen zijn gepland op 11, 12 of 13 juni a.s. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 24 of 25 juni a.s. Onze voorkeur van de datum indiensttreding is 1 september 2019.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Bert Driessen, Transitiedirecteur/ HR a.i., via b.driessen@ma-web.nl (graag geen sollicitaties naar dit e-mailadres a.u.b.).

* Zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder publicaties, thema’s, CAO MBO.