Zoeken

Instructeur Software development (Game/Media)

0,2 tot 0,4 fte

Reageren tot 26 september

Kom jij bij ons werken?

Ter ondersteuning van onze programmeerdocenten, zoekt Mediacollege Amsterdam een gedreven (beginnende) developer/programmeur, die studenten gaat helpen met programmeerlessen, opdrachten en projecten. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus, geven onze programmeerdocenten lessen zowel fysiek op school, als online via Microsoft Teams. Wij willen een deel van onze studenten extra inhoudelijke ondersteuning aanbieden.

Past deze baan bij jou?

Lijkt het je leuk om de programmeervaardigheden van onze studenten Software developer, Gamedeveloper of Mediadeveloper te helpen verbeteren? Dit kan bijvoorbeeld door middel van het zelfstandig coachen van studentengroepjes, door code na te kijken en daarover feedback te geven aan (individuele) studenten of vragen over code en programmeren van studenten te beantwoorden. In eerste instantie (inwerkperiode) zal je met een docent meekijken in de (online) les, later zal je zelfstandig studenten begeleiden.

De opleiding en Ma

Bij de opleiding Software developer (Game/Media) van Ma leiden we studenten op tot beginnende professionals die alles weten over het programmeren en onderhouden van games, websites en/of apps. We beginnen met de basis van programmeren en onder andere door middel van projecten met vormgevers, game artist en echte opdrachtgevers gaan we steeds verder de verdieping in.

Ma is dé vakschool in de mediabranche en biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan. Jaarlijks volgen ruim 2900 studenten/leerlingen beroepsopleidingen, verzorgd door ongeveer 290 enthousiaste medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op drie locaties in Amsterdam. Het mbo is gevestigd op de Contactweg 36.

Wat wij vragen
  • Je bent een kei in één van de volgende talen of frameworks: HTML/CSS/Javascript, React, C++, C#, Unity, Unreal, Python, GIT.
  • Je denkt jouw kennis over programmeren goed over te kunnen brengen.
  • Je hebt affiniteit met ons type mbo-student.
  • Bij voorkeur iemand die onlangs is afgestudeerd in dezelfde richting of vergelijkbaar.
Wat wij bieden
  • Informele, inspirerende en stimulerende omgeving waarin jij de ruimte krijgt om je creativiteit en kwaliteiten te laten zien.
  • Tijdelijk opdracht van 1 tot 2 dagen per week, direct starten tot en met 31 juli 2021.
  • Bruto salaris ligt afhankelijk van je kennis en ervaring tussen min. € 2.053,- en max. € 3.083,- (schaal 7 cao-mbo) bij een dienstverband van 100%.
  • De verloning vindt plaats via Randstad payroll.
Solliciteren

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. Meer informatie over deze opdracht kun je inwinnen bij opleidingsmanager Ingrid van de Bovenkamp, via i.vandebovenkamp@ma-web.nl.

Het Mediacollege Amsterdam: 'Worden wat je bent!'