Zoeken

Medewerker examenbureau

0,4 fte

Reageren tot 04 december


Woensdag & Vrijdag

Help onze studenten de spannende tijd van examens door

Als medewerker examenbureau word je ingezet als afnameleider tijdens examens. Dit houdt in dat je alles voorbereidt, de examendag opstart, de examensessies leidt en de studenten op de juiste manier instrueert. Je stelt die ene zenuwachtige student op zijn gemak en voor heel even beleef je weer de spanning die het afnemen van examens met zich meebrengt. Om het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je nauw contact met de contactpersonen van de opleidingen die betrokken zijn bij de examinering.

Je surveilleert bij de examensessies en verricht administratieve handelingen ter ondersteuning van het examenproces. De verwerking van de verzuim- en examencijfers doe je in Magister en Excel, dit is voor jou geen enkel probleem want je werkt graag met cijfers. Samen met de coördinator stem je de werkzaamheden af, hou je een dagverslag bij en koppel je terug aan de coördinator hoe de examens zijn verlopen. Tot slot ben je vraagbaak voor collega’s en studenten en ondersteun je bij het diplomeringsproces.

Iets voor jou?

Vanwege de uitbreiding van werkzaamheden op het examenbureau zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker examenbureau voor specifiek de woensdag en vrijdag.

Jij bent:

· In het bezit van een relevant mbo niveau 4 opleiding;
· Goed in het uitvoeren van administratieve handelingen en je hebt hier ook aantoonbare ervaring in;
· Vaardig in het omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerkende systemen;
· Goed in het werken met het Microsoft Officepakket;
· Handig met cijfers en je werkt hier dan ook nauwkeurig mee;
· Vaardig in het te woord staan van studenten, medewerkers en derden.

Kun je daarnaast ook snel schakelen en vind je het belangrijk dat je kwalitatief goed werk aflevert, word dan onze nieuwe collega!

Jij krijgt:

· Informele en innoverende werkomgeving;
· Mooi salaris conform CAO MBO tussen minimaal € 1.804,- en maximaal € 2.599,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%;
· Parttime tijdelijk dienstverband voor 0.4 fte, ingaande z.s.m. tot en met 31 juli 2020, met uitzicht op verlenging;
· Riante eindejaarsuitkering van 8,33%;
· Parkeerplek;
· Fijne vakantieregeling;
· Bijdrage in de ziektekosten.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*.

Solliciteren?

Door te klikken op deze link beland je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt.

De sluitingsdatum van deze vacature is 3 december 2019. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Karin van Bakel, coördinator examenbureau, via k.vanbakel@ma-web.nl.

*zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder 'publicaties', thema’s, CAO MBO.