Zoeken

(Senior) projectleider

0,6-1,0 fte

Reageren tot 04 april


Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een gedreven, doortastende en deskundige (senior) projectleider voor het project Media, Vormgeving en ICT (MVI) in het kader van ‘Sterk Techniekonderwijs Amsterdam’ (STO).
Past deze baan bij jou?Als (senior) projectleider heb je inmiddels ruime werkervaring opgedaan met het opstarten, implementeren en afronden van complexe projecten. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende rol met veel autonomie. Je wilt graag (mede)verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van een nieuw initiatief. Daarnaast vind je het interessant om binnen het creatieve onderwijs te werken: een dynamische leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten.

Naast jou als projectleider zijn er nog drie andere projectleiders aan STO Amsterdam verbonden. Alle projectleiders leggen verantwoording af aan en worden aangestuurd door een programmamanager.
ResultaatgebiedenAls (senior) projectleider ben je verantwoordelijk voor de volgende vijf deelprojecten met bijbehorende resultaatgebieden:

 • Marktonderzoek MVI-sectoren: kwalitatieve (inhoudelijke) en kwantitatieve (personeelsbehoefte in omvang) ontwikkelingen in de media & vormgeving en de ICT branche in groot Amsterdam (laten) onderzoeken en beschrijven.
 • Ontwikkelen innovatief onderwijsconcept & curriculum, inclusief de leerlijn vmbo-mbo: een nieuw innovatief onderwijsconcept en curriculum voor de 4 Amsterdamse MVI scholen (met accenten per school) en een keuzeprogramma MVI voor leerlingen van andere Amsterdamse vmbo-scholen ontwikkelen en implementeren.
 • Leeromgeving en MVI-lab: een leeromgeving ontwikkelen op de 4 MVI-scholen in overeenstemming met de ‘state of the art’ uit het bedrijfsleven (met name op het gebied van ICT) en een ‘MVI Lab’ oprichten voor oriëntatie op de MVI sector.
 • Docentencorps: het (mede) zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige MVI docenten en bevorderen van de deskundigheid.
 • Campagne/PR: campagnes (laten) opzetten voor een actueel en modern beeld van beroepen/ loopbaan- en opleidingsperspectieven binnen de MVI branches.
  Zelfportret
 • Je hebt minimaal een afgerond en volwaardig hbo/wo diploma in een relevante opleidingsrichting, zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde.
 • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring in soortgelijke projectrol binnen het onderwijs.
 • Je bent vaardig in het implementeren van projecten en bekend met projectmatige methoden, technieken en tools.
 • Je bent vaardig in het gebruik van Microsoft Office (Word, Excel, etc.).
 • Je bent zelfsturend, een zelfstarter en verbinder.
 • Je kan goed inspireren, stimuleren en motiveren.
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden, bent politiek handig en je kunt uitstekend netwerken.
 • Je bent gedreven, doortastend, resultaatgericht, proactief en ondernemend.
 • Kennis van MVI is een pre.

Sterk TechniekonderwijsAmsterdam wil alle Amsterdamse vmbo-leerlingen kennis laten maken met techniek en technologie. In samenwerking met het technische mbo en bedrijfsleven moet dit de instroom naar het technische mbo aanzienlijk verhogen.
Ma heeft, als grootste MVI-school, een leidende rol in het project MVI. Een logische keuze aangezien Ma hiermee al meer dan 100 jaar ervaring heeft opgebouwd.

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche in Noordwest Nederland. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau aan. Jaarlijks volgen ruim 2900 studenten/leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 290 enthousiaste medewerkers.
Ons aanbod

 • Een informeel, professioneel en innoverend werkklimaat en een dynamisch omgeving.
 • Een jaarcontract met een dienstverband van 0,6 – 1,0 fte ingaande per z.s.m. (werkdagen in overleg) met uitzicht op meer.
 • Een bruto maandsalaris conform CAO/MBO tussen minimaal € 3.223,- en maximaal € 5.414,- (schaal 11/12), afhankelijk van kennis en ervaring, bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

Verder kun je rekenen op een fijne pensioenvoorziening bij het ABP, een riante eindejaarsuitkering, een royale vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO*.

Wil je solliciteren?Door te klikken op deze link beland je op de pagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 3 april 2020. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij dhr. P. Pranger, via p.pranger@ma-web.nl. Geen sollicitaties naar dit e-mailadres mailen s.v.p. Deze worden niet in behandeling genomen.

* Zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder publicaties, thema’s, CAO/MBO.