Zoeken

Reünie 6 juni

Om te vieren dat het Mediacollege Amsterdam dit jaar 100 jaar bestaat, vond op 6 juni een grote reünie plaats. Bijna 1500 oud-studenten en oud-medewerkers bezochten de ‘Whatever happened to the heroes’-party.

Whatever happened to the heroes?
In de zomer van 2018 bestond het Mediacollege Amsterdam (voorheen: Grafisch Lyceum Amsterdam, Grafische MTS, Amsterdamse Grafische School) 100 jaar. Om dit bijzondere jubileum te vieren organiseerde Ma op woensdag 6 juni 2018 een ‘Whatever happened to the heroes’-reünie in VondelCS in Amsterdam.

Bijna 1500 reünisten van de Amsterdamse Grafische School (AGS), het Grafisch Lyceum Amsterdam/ Grafische MTS en meer recent het Mediacollege Amsterdam kwamen naar het Vondelpark om herinneringen op te halen en feest te vieren. Met een DJ, een docentenband, hapjes en drankjes en prachtig zomerweer zat de sfeer er goed in. 

Tv-presentator Rob Kamphues, bekend van onder meer 'De Reünie', haalde per decennium oud-studenten naar zijn reünie-klasje om te praten over leraren en vakken van vroeger en over de 'good old days' in het algemeen. 

Bekijk de foto's en video's op www.ma100.nl