Zoeken

Expeditie mbo ­ 24 maart

Op 24 maart 2022 slaan alle Amsterdamse mbo’s de handen ineen voor de Expeditie mbo. Deze middag openen alle mbo-instellingen in de hoofdstad hun deuren speciaal voor 3e-jaars vmbo-leerlingen van alle niveaus.

woensdag 9 maart 2022

Expeditie mbo in Amsterdam

Mediacollege Amsterdam ontvangt leerlingen op 24 maart 2022 van 13:30 tot en met 16:00 uur. Aanmelden kan via dit registratieformulier.

Op 24 maart 2022 slaan alle mbo’s in Amsterdam de handen ineen voor Expeditie mbo. Deze middag openen alle mbo-instellingen in de hoofdstad hun deuren speciaal voor 3e-jaars vmbo-leerlingen van alle niveaus. Met de Expeditie bieden we een mooie kans om kennis te maken met de verschillende mbo-opleidingen en beroepen waarvoor je in Amsterdam kan worden opgeleid. 

Wie doen er mee?

In Amsterdam zijn er 5 mbo-scholen
• Hout- en Meubileringscollege
• Mediacollege Amsterdam
• ROC van Amsterdam
• ROC TOP
• Yuverta

Verbeteren overstap vo-mbo

In de aanloop naar Expeditie mbo hebben de mbo’s een gezamenlijke website opgezet voor toekomstige mbo-studenten: mboamsterdam.nl
Expeditie mbo in Amsterdam en de gezamenlijke website zijn producten vanuit de communicatiewerkgroep MBO-Agenda. Deze producten dragen bij aan het speerpunt ‘het verbeteren van de overstap vo-mbo’ uit de MBO-Agenda