Zoeken

Stagepact

Meldpunt Stageveiligheid en Stagepact

Bij Mediacollege Amsterdam gaat de zorg voor elkaar verder dan alleen het klaslokaal. We zijn ook toegewijd aan het creëren van een positieve stage-ervaring voor elke student. Dat is waarom we onderdeel zijn van het Stagepact Nederland en Stagepact Amsterdam. Dit initiatief onderstreept onze inzet voor kwalitatieve stageplekken, optimale begeleiding, de bestrijding van stagediscriminatie en we maken ons hard voor een eerlijke onkostenvergoeding.

Het Stagepact Amsterdam verbindt ons met andere scholen, bedrijven en organisaties in de regio. Samen zetten we ons in voor stages waar leren, respect en gelijkwaardigheid centraal staan. Dit pact versterkt onze belofte: een stageplek moet niet alleen leerzaam zijn, maar ook veilig en rechtvaardig.

Dankzij het Stagepact kunnen we onze studenten nog beter ondersteunen. We werken samen met partners die onze visie delen op kwaliteit en veiligheid. Bij Mediacollege Amsterdam ben je geen nummer. Jouw groei, in een omgeving die jouw welzijn waarborgt, is wat ons drijft. Elk aspect van jouw opleiding, inclusief je stage, is een stap richting jouw toekomst. En die toekomst bouwen we samen, met respect en zorg voor elkaar.

Mocht je als student toch tegen problemen aanlopen tijdens je stage, dan kun je terecht bij het Meldpunt Stageveiligheid. Dit meldpunt is er speciaal voor jou. Als je tijdens je stage tegen problemen aanloopt of als iets niet goed voelt kun je hier altijd terecht; voor vragen of een luisterend oor. Samen zoeken we naar een passende oplossing waarbij jij altijd de regie houdt.

Deel deze pagina: