Zoeken

Alumni

Ben je student aan Ma geweest en wil je in contact blijven met medestudenten en docenten? En regelmatig interessante informatie en vacatures bekijken? Meld je dan aan bij MaNext, de LinkedIn-groep van alumni van Ma.

MaNext | LinkedIn-groep voor alumni

Deze groep bestaat uit oud-studenten van het Mediacollege Amsterdam (Ma) en van het Grafisch Lyceum Amsterdam (GLA) (de vorige naam van Ma). Hier delen we kennis en vacatures, kunnen we netwerken en er is ruimte om te communiceren over allerlei waardevolle topics voor alumni en huidige studenten.

Een leven lang leren: Gmi designschool

Gmi Logo gmi *designschool designschool is onderdeel van het Mediacollege Amsterdam. Het instituut richt zich speciaal op de volwassen doelgroep, en biedt al 20 jaar professionele cursussen en opleidingen in mediadesign, printmedia en digitale media. Tot het opleidingsprogramma behoren beroepsgerichte, langlopende opleidingstrajecten, maar ook diverse kortere cursussen. Individuele begeleiding, kwaliteit en praktijkgerichtheid staan hierbij altijd centraal. Met als einddoel de deelnemer praktisch op te leiden voor een specifiek vakgebied of beroep.

Ook heeft Gmi designschool jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfstrainingen. Zij adviseert bedrijven bij het opleiden van personeel en is specialist in het ontwikkelen van maatwerktrainingen en incompany opleidingstrajecten.

Bekijk de website van Gmi designschool en de Facebookpagina voor informatie over het actuele opleiding- en cursusaanbod.

Aanvraag kopie diploma of vertalen Engels

Wanneer je je originele diploma, door welke omstandigheid dan ook, bent kwijtgeraakt, kan het Mediacollege Amsterdam een verklaring afgeven.
Ben je nog wel in het bezit van je originele diploma, en heb je een gewaarmerkte kopie nodig, dan kan het Mediacollege Amsterdam deze verstrekken.
Of wil je je diploma en cijferlijst laten omzetten in het Engels?
Download hieronder meer informatie over deze drie mogelijkheden. Ook vind je meer informatie over het diplomaregister van DUO.

Deel deze pagina: