Zoeken

Voor decanen en mentoren

Als decaan, loopbaancoach of mentor ben je een belangrijke bron van informatie voor leerlingen. Je kunt kiezen voor persoonlijke voorlichting of voor het downloaden van de gewenste bestanden. Zo stem je je informatie af op de interesse en behoefte van jouw leerlingen, want voorlichten blijft maatwerk.

Maatwerk

Wij komen graag met ons voorlichtingsteam (bestaande uit decanen, docenten en/of studenten) persoonlijk langs om voorlichting te geven. Ook vind je op deze pagina een uitgebreide keuze in downloads en video's van voorlichtingsmaterialen, ook voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). 

Kom naar onze Open dagen

Aanmelden is nodig voor al onze activiteiten. Want als er wijzigingen plaatsvinden, informeren we iedereen die zich heeft aangemeld per mail hierover.

Locatie mbo = Contactweg 36, Amsterdam (West).
mbo Open Dagen ’24-’25 (15:00-21:00 uur):

- woensdag 13 november ‘24
- woensdag 12 februari ’25
- donderdag 10 april ’25

Locatie vmbo = Dintelstraat 15, Amsterdam (Rivierenbuurt).
vmbo Open Dagen ’24-‘25 (15:00-20:00 uur):

- woensdag 22 januari ‘25
- woensdag 5 maart ‘25

Creatief Alternatief

Dit evenement is interessant voor iedereen die te maken heeft met het adviseren van leerlingen op het voortgezet onderwijs voor een vervolgstudie - in samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege. De eerstvolgende editie vindt plaats op 6 februari 2025. Meer informatie volgt later.

Waar je ons ook tegenkomt
Matchingtool

Er zijn zoveel mbo-opleidingen. Hoe maakt een leerling een goede keuze? Om leerlingen te helpen met het oriënteren matchen wij de interesses met een passende opleiding. Wat vind jij leuk of waar wil jij goed in worden? In te zetten als tool door decanen, mentoren en iedereen die leerlingen begeleidt bij het maken van een passende studiekeuze. 

Downloads en video's

mbo | vakschool voor de media 

vmbo | Media, Vormgeving & ICT 

Persoonlijk

 Wij geven ook voorlichting op scholen en staan open voor uitnodigingen voor opleidingsmarkten en beroepsevents. Neem contact met ons op via onderstaande mailadressen:

Mogelijkheden persoonlijke voorlichting

  • Wij komen naar jullie school
  • Jullie leerlingen komen bij ons langs voor een live kennismaking met het mediavak, bv. een workshop of proefles.
  • Leerlingbezoekdagen (vmbo-leerlingen bezoeken mbo-opleidingen in Noord-Holland. Aanmelden via leerlingbezoekdagen.nl). Deze vinden plaats op donderdag 5 juni 2025. Meer informatie volgt later.
  • Creatief Alternatief: dit evenement is interessant voor iedereen die te maken heeft met het adviseren van leerlingen op het voortgezet onderwijs voor een vervolgstudie - in samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege. De eerstvolgende editie vindt plaats op 6 februari 2025. Meer informatie volgt later.
  • vmbo Doedag

Deel deze pagina: