Zoeken

Contact

Het hoofdgebouw van het Mediacollege Amsterdam ligt aan de Contactweg 36. Hier zitten de meeste mbo-opleidingen. De opleiding Ruimtelijk vormgever is gevestigd in de dependance aan de Condensatorweg 36, op 5 minuten lopen van het hoofdgebouw. Op de Dintelstaat 15 vind je het vmbo Media, Vormgeving & ICT.

Postadres

Mediacollege Amsterdam
Postbus 67003
1060 JA Amsterdam

Locatie Contactweg (mbo)
Entree Contactweg Mediacollege Amsterdam Hoofdgebouw Contactweg 36
Locatie Dintelstraat (vmbo)

De locatie Dintelstraat 15 ligt midden in een woonwijk. Parkeermogelijkheden zijn hierdoor schaars. Wij raden je aan om niet met de auto maar met het openbaar vervoer te komen, om eindeloos zoeken naar een parkeerplek te voorkomen. Kijk voor het beste reisadvies met OV op www.9292.nl. Bussen 62, 65 en 284, tram 12 en metro’s 50 en 52 komen allen in de buurt van de Dintelstraat.

Kom je toch met de auto, houd dan rekening met bovenstaande en het feit dat er in de Dintelstraat en omgeving betaald parkeren geldt van 9.00-24.00 uur à 3 euro per uur. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: parkeergarage Scheldeplein 1-5, parkeergarage Flowparking in de Gelrestraat 2 en de parkeergarage van de RAI.

Mediacollege Amsterdam gevel Dintelstraat 15 Locatie Dintelstraat 15
Locatie Condensatorweg, the Factory (mbo)
Gebouw Factory Condensatorweg 36 Locatie Condensatorweg 36

Deel deze pagina: