Zoeken

Ma is publieksfavoriet en nr.5 duurzame mbo van NL

Ma heeft de publieksprijs gewonnen van de SustainaBUL MBO 2021!

maandag 13 december 2021

Het Mediacollege Amsterdam heeft de publieksprijs gewonnen voor het meest duurzame mbo-project van Nederland! Wij kregen deze prijs op 10 december voor ons project Mental Health Alert Week, een themaweek op Ma Live radio voor en door studenten over mentaal gezond blijven. Met als doel: het bespreekbaar maken van mentale klachten en het verlagen van de drempel om binnen en buiten school om hulp te vragen.

5e plaats
De publieksprijs is onderdeel van de SustainaBul MBO 2021, een wedstrijd voor duurzaamheid in het middelbaar beroepsonderwijs. In de overall ranking – door een jury bepaald- behaalden we de 5e plaats (van de 25 mbo’s die meededen). Daar zijn we ook trots op, want we doen pas voor het 2e jaar mee en eindigden dit jaar hoger dan vorig jaar. Hiermee zijn we de meest duurzame mbo van groot-Amsterdam!

De SustainaBUL MBO wordt georganiseerd door de coöperatie Leren voor Morgen en is een methode om duurzaam denken en doen op scholen te stimuleren. Winnaar dit jaar is het Koning Willem I College uit Den Bosch.

Ma wint publieksprijs duurzaamheid voor Mental Health Alert Week
04:26