Zoeken

MaRequest: actieweek 18 t/m 21 december

Tijdens MaRequest halen studenten van het Mediacollege Amsterdam zoveel mogelijk geld op voor Serious Request.

maandag 18 december 2017

Deze hele week staat het Mediacollege Amsterdam in het teken van MaRequest. Tussen 18 en 21 december gaan we – net als ieder jaar- weer knallen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van Serious Request/ Het Glazen Huis. De opbrengst wordt dit jaar gebruikt om families te herenigen die elkaar door een ramp of conflict zijn kwijtgeraakt.

Naast ons eigen Glazen Huis waar diverse DJ’s de lekkerste muziek draaien, zijn er de hele week gekke, mooie en ludieke acties. Zoals het Psycho Virtual Reality House, vingerverven, verkoop van tweedehands kleding, With Love from Ma en meer. En tijdens de pauzes is het feest in de kantine met toffe optredens.

Geld doneren kan op diverse manieren. Je kunt je bijdrage in de collectebus doen in de hal van de Contactweg. Maar betalen via iDeal kan ook: DONEREN. Al is het maar 1 euro (die kun je vast wel missen toch?), alles is welkom!

Vergeet MaRequest niet te volgen op Instagram, Snapchat en Facebook: #MaRequest2017.

MaRequest is niet alleen een actie voor het goede doel. Het is ook een project waarin studenten van de opleidingen Mediamanager en Mediaredactiemedewerker leren organiseren, plannen en samenwerken met o.a. de opleidingen Ruimtelijk vormgever (bouw Glazen Huis) en Podium- en evenemententechnicus (geluid, licht etc.).

Update: met de actie is uiteindelijk 4808,28 opgehaald. Een resultaat om trots op te zijn!