Zoeken

MaTalks met o.a. Daily Paper: bekijk de video

Een speciale aflevering van MaTalks, met o.a. oud-student Abderrahmane Trabsini van Daily Paper en esporter Koen Schobbers.

maandag 14 september 2020

Daily Paper, wie kent het niet? Een van de meest spraakmakende kledinglabels van dit moment. Een van de oprichters, Abderrahmane Trabsini, is oud-student van het Mediacollege Amsterdam. Hij was een van de gasten bij een speciale livestream aflevering van MaTalks op donderdag 10 september vanuit de Balie in Amsterdam.MaTalksMaTalks is een talkshow voor studenten van Ma. Met inspirerende sprekers, die op jonge leeftijd zijn gaan ondernemen of een andere bijzondere weg in zijn geslagen. In eerdere afleveringen hadden we oud-schaatser Mart Tuitert te gast, naast Demy de Zeeuw van BALR., vlogger Najih en presentator/DJ Ouassima Tajmout. Zij vertelden hun verhaal om onze studenten te inspireren over ondernemendheid.Innoveren in crisistijd
Het onderwerp van deze MaTalks: hoe kun je innoveren en kansen creëren in tijden van crisis? Is het geluk, een samenloop van omstandigheden of spelen bijzondere persoonlijke kenmerken van initiatiefnemers zoals creativiteit een doorslaggevende rol? Deze livestream editie van MaTalks vond plaats ter gelegenheid van het afscheid van Han Smits, bestuurder van het Mediacollege Amsterdam.Sprekers- Abderrahmane Trabsini, oprichter van Daily Paper, hét kledinglabel van dit moment. Hij is tevens oud-student van Ma.
- Moos Polak, die succesvol sneakers customizet onder de naam Mr Moz Artist, is leerling op ons vmbo.
- Matthijs Vink van esports-bedrijf H2O en Koen Schobbers, professioneel esporter.
- Smita James, cultuurvlogger en spoken word artist.
- Oud-student van Ma Fana Richters, die furore maakt als visual artist AiRich.
- Ma-student Shanel Bleecke die actief is als contentcreator bij Eye.

Met optredens van Gerson Main.

MaTalks vanuit De Balie | Met o.a. Daily Paper
1:13:50