Zoeken

Meester Yasin vlogt

Meester Yasin vlogt is het Youtubekanaal van vmbo-docent Nederlands en Mens & Maatschappij Yasin Yaylali.

woensdag 2 november 2016
Kijk mee met Meester Yasin

Meester Yasin vlogt is het Youtubekanaal van docent Nederlands en Mens & Maatschappij Yasin Yaylali. Hij geeft les op het vmbo van het Mediacollege Amsterdam in de Dintelstraat. Elke week laat hij in zijn vlog zien wat hem en zijn leerlingen bezighoudt. Een kijkje in de lessen, actuele zaken die worden besproken, lol in de pauze, leerlingen voor de camera, het schoolkamp en zelfs op zondag naar een voetbalwedstrijd van leerlingen: Meester Yasin laat je meekijken.

Blijven filmen
Het idee van de vlog is ontstaan in een les. Hierin moesten de leerlingen iets presenteren en meester Yasin gaf hen als tip dit in een vlog te doen. Maar dan moest hij dat zelf ook doen, vonden de leerlingen. Door hun feedback is hij blijven filmen, wat voor veel positiviteit in de school zorgt.

Bijzondere leerlingen
Zijn doel is een positief beeld te geven van het vak van leraar en wat er zoal op school gebeurt. Een ander doel is de leerlingen te laten zien die op het Mediacollege Amsterdam zitten. “De leerlingen van Ma zijn bijzondere leerlingen, er is zoveel creativiteit in de school en het is zonde om dat niet meer te etaleren,” aldus Meester Yasin.

Bekijk de vlogs via Meester Yasin vlogt of via de video hieronder.

Meester Yasin op Youtube
00:24