Zoeken

In Memoriam Noa Azar de Vlieger

Ineens is ze er niet meer. Onze lieve student Noa is afgelopen week geheel onverwacht op natuurlijke wijze overleden.

dinsdag 30 juni 2020

We kunnen het niet geloven. Ineens is ze er niet meer. Onze student Noa is afgelopen week geheel onverwacht op natuurlijke wijze overleden.

Noa is geslaagd voor Ruimtelijk vormgever en zou 1 juli haar diploma in ontvangst nemen. Zover heeft het niet kunnen komen. We zullen Noa met haar ouders en medestudenten herdenken op 1 juli op de Factory, voorafgaand aan de diploma-uitreiking. Ook zullen we het diploma postuum uitreiken aan (de ouders van) Noa.

Wij herdenken Noa als een eigenzinnige student met een prachtige carrière in het verschiet. Ze zou naar de universiteit voor Art and Design in Glasgow, Schotland gaan voor een nieuw avontuur. Als lid van ons voorlichtingsteam heeft zij veel aankomend studenten wegwijs gemaakt in onze opleidingen.

Maar vooral was ze ontzettend lief, grappig en loyaal. Een geheel eigen persoonlijkheid, origineel en creatief. Eigenzinnig en kritisch. We gaan haar ontzettend missen.

Onze gedachten zijn bij haar ouders Ilona en Moshe, haar broer Amit, haar familie en vrienden. We wensen hen heel veel sterkte bij dit onmenselijk grote verdriet.