Zoeken

Mirjam Leinders wordt voorzitter College van Bestuur

Onlangs heeft de Raad van Toezicht (RvT) van MA besloten om Mirjam Leinders met ingang van 1 juni 2024 te benoemen in de rol van voorzitter van het College van Bestuur (CvB).

dinsdag 12 maart 2024

Onlangs heeft de Raad van Toezicht (RvT) van MA besloten om Mirjam Leinders met ingang van 1 juni 2024 te benoemen in de rol van voorzitter van het College van Bestuur (CvB). Door het afscheid van Marilene Streefland wordt die rol vacant. Mirjam is op dit moment al waarnemend voorzitter van het CvB. Ter opvolging van Marilene wordt een nieuw lid CvB geworven. 

De RvT ziet dat Mirjam duidelijk richting geeft aan de ontwikkeling van de organisatie, een bestuurder is die planmatig en resultaatgericht werkt en tegelijkertijd een goed oog en oor heeft voor de menselijke kant. Ze weet een motiverende en stimulerende omgeving te creëren waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en zich prettig voelen. Mirjam staat altijd open voor feedback. Dit is wat de RvT ook terugkrijgt uit de organisatie. 

Mike Moolenbel, voorzitter van de RvT: “De Raad van Toezicht heeft alle vertrouwen in een bestuur met Mirjam als voorzitter. Onze mooie vakschool, haar studenten en medewerkers en de doorontwikkeling van Mediacollege Amsterdam op basis van het strategisch plan ‘MA Next Level’ zijn bij Mirjam in zeer goede handen.”