Zoeken

Nieuw lid college van bestuur: Mirjam Leinders

Per 1 maart 2022 treedt Mirjam Leinders toe tot het college van bestuur van het Mediacollege Amsterdam.

dinsdag 30 november 2021

Per 1 maart 2022 treedt Mirjam Leinders toe tot het college van bestuur van het Mediacollege Amsterdam. Daarmee krijgt het Mediacollege er een ervaren bestuurder bij, met een stevig onderwijsprofiel. De raad van toezicht en het college van bestuur zijn blij dat zij met Leinders een bestuurder hebben gevonden die een goede match vormt met zowel het Mediacollege Amsterdam als met cvb-voorzitter Marilene Streefland.

Mirjam Leinders (53) is sinds 2015 bestuurder van Innoord, een koepel van 16 basisscholen in Amsterdam. Zij heeft veel ervaring op het gebied van kwaliteitszorg en gelijke kansen; belangrijke thema’s voor het Mediacollege Amsterdam.

Met haar komst is het college van bestuur van het Mediacollege Amsterdam op sterkte en zal cvb-voorzitter Marilene Streefland een ruimer deel van haar tijd kunnen besteden aan het extern vertegenwoordigen van Ma en het uitbouwen van strategische partnerschappen.

Wij zien ernaar uit om samen met Mirjam te werken aan het verder versterken van het Mediacollege en het bestendigen en ontwikkelen van onze relaties en partnerschappen.