Zoeken

Nieuw! Open dagen = Digital Talks

Omdat de open dagen geen open dagen meer zijn heeft Mediacollege Amsterdam een uniek nieuw concept ontwikkeld: Digital Talks.

donderdag 29 oktober 2020

Omdat de open dagen geen open dagen meer zijn heeft Mediacollege Amsterdam een uniek concept ontwikkeld om leerlingen, ouders, verzorgers en decanen een kijkje te geven in onze wereld tijdens de corona-crisis: Digital Talks.

Een gesprek met studenten wordt altijd erg gewaardeerd tijdens de open dagen, maar die zijn nu niet mogelijk. Daarom staan studenten centraal in onze nieuwe voorlichting - op een manier die helemaal past bij de mediabranche waartoe wij opleiden: via de Digital Talks.

Digital Talks: een week lang voorlichting

De 1e Digital Talks vonden november jl plaats. Een week lang voorlichting; elke avond, een kersverse live-uitzending! De gehele organisatie, opbouw en presentatie werd verzorgd door Ma-ers en elke avond kwamen er andere opleidingen aan bod. Met studenten, stagiairs en afgestudeerde studenten praatten we over de door hun gekozen opleiding, hun studieloopbaan en hun baan in de media. Niet alleen wij gingen in gesprek, iedereen thuis (of waar je ook wilde kijken), kon via de chat vragen stellen aan ons chatteam. 

In de eerste Digital Talks hebben we vooral gepraat over waartoe je wordt opgeleid; wat je kunt worden als je de opleiding hebt gevolgd. Alle afleveringen nog eens terugkijken? Dat kan op onze speciale Digital Talks pagina

Het programma

Het programma van de tweede Digital Talks vind je hier. Meld je nu aan!