Zoeken

Oud-student wint Edison Pop 2020

Caio Silva heeft op 1 februari de Edison Pop 2020 in de wacht gesleept met de clip DRUP van Bizzey.

donderdag 13 februari 2020

Framez Productions heeft op 1 februari de Edison Pop 2020 in de wacht gesleept met hun clip DRUP van Bizzey. Een van de vijf bazen van het bedrijf is Caio Silva, 21 jaar, en oud AV-student van Ma.

De video is geschreven en geregisseerd door Caio Silva en Pepe Favela in nauwe samenwerking met Bizzey. Bizzey speelt een arrogante, seksistische nieuwslezer als parodie op de populaire Hollywood-comedy anchorman. Hij moet echter plaatsmaken voor de zelfverzekerde nieuwe weervrouw Nienke Plas die ook als een wervelwind in beeld schittert. De styling en visagie zijn van hoog niveau volgens de jury van de Edison Pop 2020. Eerste video's gratis
Caio en mede-oprichters Jonas Beck, Bruno Rozet en Merijn Kanis maakten hun eerste clip voor SMIB (een hiphopformatie uit de Bijlmer). Dit betekende de start voor het bedrijf. Anderhalf jaar werd het bedrijf uitgebreid met productieman Pearl Minaj.
Het bedrijf maakte in het begin veel hood-video's. Hiervoor spraken ze met een hiphopartiest af in zijn eigen buurt, waarna ze daar de hele dag vastlegden. Ze wilden hun naam in de hiphop vestigen en de eerste vijftig video's waren gratis, in ruil voor hun naam in beeld. Zo werd Framez een bekende naam in de scene. Bizzey werd een grote klant van de jongens. Toen hij in 2017 begon aan zijn solocarrière, kreeg Framez al snel de eer zijn videoclips te maken. Hofleverancier hiphopartiestenFramez Productions is op dit moment één van de grootste producenten op het gebied van videoclips. Zo kun je hun werk kennen van de clips van Bizzey, Ronnie Flex, SFB en Jonna Fraser. Daarnaast zetten ze ook internationaal voet aan de grond en hebben zij onlangs clips gemaakt voor Kevin Gates en Lil Pump.