Zoeken

Talkshow Branche in Beeld: 10 en 11 november de hele dag live

De hele dag zijn er interviews, filmpjes en radio-uitzendingen over ons fantastische vakgebied van de media.

donderdag 10 november 2022

Onze studenten zijn op 10 en 11 november heel hard bezig om het televisieprogramma Branche in Beeld te produceren en uit te zenden. Twee dagen lang is dit live te zien en horen in de studio op school en op www.salto.nl/malive. Je kunt gewoon binnen komen lopen bij (oude) studio's van AV, rechts achterin de MA lunch. 

De hele dag zijn er interviews, filmpjes en radio-uitzendingen over ons fantastische vakgebied van de media. Naast deze interviews treden er ook diverse artiesten op die backstage worden geïnterviewd.

Opleidingen werken samen
Al weken zijn onze studenten bezig met de voorbereidingen. Door de inzet van de opleiding Ruimtelijk vormgever hebben we een prachtig aangeklede studio, met beeld en geluid dankzij studenten van Podium- en evenemententechnicus. Er staan studenten Audiovisueel de hele dag te draaien met verschillende studiocamera’s, maar ook handhelds. Studenten van Filmacteur en Mediaredactiemedewerker verzorgen de interviews op radio en tv. Live! En de opleiding Mediamanager coördineert en produceert.

Natuurlijk had dit nooit gekund zonder de hulp van de docenten van al die opleidingen. Samen met de studenten maken zij de wondere wereld van ons stukje in de creatieve industrie voor iedereen inzichtelijk.

Ook tijdens de Open Dag op woensdag 16 november kun je Branche in Beeld zien, kom vooral kijken op de Contactweg 36 en ervaren wat de mediawereld inhoudt.