Zoeken

Talkshow Branche in Beeld: woe 11/11 de hele dag live

De hele dag zijn er interviews, filmpjes, backstage interviews en radio-uitzendingen over ons fantastische vakgebied van de media.

woensdag 11 november 2020

Check www.salto.nl/malive

Vandaag (maar eigenlijk al wekenlang) is een crew van 60 studenten van allerlei opleidingen van het Mediacollege Amsterdam keihard aan het werk om de online talkshow ‘Branche in beeld’ te organiseren en te livestreamen. De hele dag zijn er interviews, filmpjes, backstage interviews en radio-uitzendingen over ons fantastische vakgebied van de media. Ook jouw opleiding komt aan bod!

En het mooie? Er wordt er niet alleen over gepráát, we voeren het ook uit. Door de fantastische inzet van de opleiding Ruimtelijk vormgever hebben we een prachtige studio. Waarvandaan ook echt beeld en geluid komt, dankzij studenten van Podium- en evenemententechnicus. Er staan studenten Audiovisueel de hele dag te draaien met verschillende studiocamera’s, maar ook handhelds. Studenten van Filmacteur en Mediaredactiemedewerker verzorgen de interviews op radio en tv. Live! En de opleiding Mediamanager coördineert en produceert. De radiostudio is geen seconde onbezet, en dit alles coronaproof.

Natuurlijk had dit nooit gekund zonder de hulp van de docenten van al die opleidingen. Samen met de studenten maken zij de wondere wereld van ons stukje in de creatieve industrie voor iedereen inzichtelijk. Events, radio, tv, print en games: alles komt aan bod!