Zoeken

Talkshow De Jeugd

Talkshow 'De Jeugd' is een project dat georganiseerd wordt door studenten van de opleidingen Mediaredactiemedewerker en Audiovisueel.

donderdag 6 februari 2020

BeroepsopdrachtMediaprofessionals uit verschillende disciplines, aan de tand gevoeld tijdens een talkshow-marathon door studenten van de opleiding Mediaredactiemedewerker, met techniek verzorgd door studenten Audiovisueel. Op woensdag 5 februari was het een komen en gaan van talkshowgasten als onderdeel van talkshow ‘De Jeugd’, een maatwerk beroepsopdracht.
Van A t/m Z'De Jeugd' is een project van de tweedejaars studenten van de opleidingen Mediaredactiemedewerker en Audiovisueel. Bij de organisatie en uitvoering van de talkshow komen alle vaardigheden die de studenten geleerd hebben samen en kunnen ze echt laten zien wat zij kunnen. Scripts schrijven, plannen, video’s monteren en samenwerken in de redactie, van A t/m Z doen ze alles zelf.

Gasten waren o.a. radio-DJ’s Yoeri Leeflang (3 FM) en Richard Boerrigter (Radio Noordkop). Zij vertelden over hun vak als DJ en spraken over de verschillen tussen een regionale en landelijke omroep. In de zaal zaten studenten van verschillende andere opleidingen, die de gasten ook het hemd van het lijf mochten vragen. Buiten Ma kon heel Amsterdam meekijken via Salto: www.salto.nl/programma/mamedia/