Zoeken

XR Lab genomineerd voor Onderwijsteam van het Jaar

Deze prijs wordt uitgereikt aan het team dat dit jaar een bijzondere prestatie heeft geleverd waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is.

donderdag 28 maart 2024

XR Lab is genomineerd voor Onderwijsteam van het Jaar! Daar zijn wij heel trots op. Dank aan onze samenwerkingspartners en iedereen binnen MA die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan deze prestatie!

Onderwijsteam van het Jaar is een initiatief van de BVMBO en AOb. Deze prijs wordt uitgereikt aan het team dat dit jaar een bijzondere prestatie, een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is. Uit de 50 teams die zich hebben aangemeld, heeft de beroepsjury 10 teams geselecteerd.

Merel Booleman (projectleider XR Lab): “We zijn supertrots!! De afgelopen vijf jaar hebben we hard gewerkt aan een model waarmee we een duurzame aansluiting op de arbeidsmarkt creëren voor technisch-creatieve mbo-studenten. Deze erkenning in ons jubileumjaar zien we als een bevestiging van onze aanpak. Op naar de (XR) toekomst!”

XR Lab viert dit jaar haar 5-jarige jubileum, dus dit maakt het extra speciaal. Op 24 april houdt XR Lab een pitch voor de vakjury om hun bijzondere onderwijsprestatie verder toe te lichten. Dit is live te volgen (link volgt). Op 13 mei wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Dit is mbo ambassadeursgala.