Zoeken

Succesvol ondernemen tijdens je studie?

Het MA Ondernemersloket is opgericht speciaal voor studenten die genoeg hebben van oefenopdrachten en nu écht concrete stappen willen zetten richting hun eigen business en succes. Niet voor een ander werken maar voor jezelf!

Het Ondernemersloket in 1 minuut
00:59

MA Ondernemersloket

Bij het MA Ondernemersloket lopen coaches rond die jarenlange ervaring hebben in het bedrijfsleven, eigen ondernemer zijn of dit geweest zijn. Er zijn experts die specifieke vakkennis en ervaring hebben. Bij het MA Ondernemersloket kun je terecht voor al je vragen (één op één) over het ondernemen, jouw ambitie of onderneming.

Het MA Ondernemersloket is wekelijks geopend op maandag van 11:00-16:00 uur en de coaches zijn:

  • Henny Heima
  • Othman Salmoun
  • Miloš Despotović

Op deze dag geven de coaches ook trainingen en workshops. Het MA Ondernemersloket biedt een programma aan waarbij jij zelf kunt kiezen waar je in gecoacht wil worden of een workshop over wil volgen; geen onderwerpen waar jij nog niet aan wil denken of fases die jij al hebt doorlopen. Coaching en training op maat dus! In onderstaande planning kun je zien wanneer wat aan bod komt. Doe je mee?

Jouw community

Het MA Ondernemersloket is dé plek waar je ook andere ondernemende medestudenten leert kennen. Jouw community van gelijkgezinde professionals. De sfeer is anders dan in het lokaal en de coaches benaderen jou als young professional. Sluit jij je aan bij deze community?

MA Ondernemersloket is te vinden in het metalen gebouw (Silver Bullet) voor de hoofdingang Contactweg in lokaal S3. Online kun je ons vinden in MS Teams onder de Ondernemersloket-tegel.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je aan te melden.

See you!
Team MA Ondernemersloket: Othman, Judith, Miloš en Henny

Het Ondernemersloket is er voor jou
00:06:18

Ik ontwerp agenda’s en stickers, en droom van een eigen ontwerpstudio. Het Ondernemersloket gaf mij de hulp om mijn onderneming echt te kunnen starten.

Yulia Damen, student & eigenaar paperleaves.nl

Deel deze pagina: