Zoeken

Succesvol ondernemen tijdens je studie?

Het MA Ondernemersloket is opgericht speciaal voor studenten die genoeg hebben van oefenopdrachten en nu écht concrete stappen willen zetten richting hun eigen business en succes. Niet voor een ander werken maar voor jezelf!

Het Ondernemersloket in 1 minuut
00:59

MA Ondernemersloket

Het MA Ondernemersloket is er speciaal voor studenten die concrete stappen willen zetten richting hun eigen business en succes. MA-studenten krijgen begeleiding om hun ideeën tot leven te brengen. Het MA Ondernemersloket helpt bij het ontwikkelen, opzetten en realiseren van toekomstig ondernemerschap. Het maakt niet uit in welk leerjaar je zit, iedereen is welkom.

Wat biedt het MA Ondernemersloket?

Je krijgt begeleiding via het MA Ondernemersloket van coaches met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven; coaches die zelf zelfstandig ondernemer zijn of zijn geweest. Zij zijn experts met specifieke vakkennis en ervaring.
Als deelnemer kom je alles te weten over het oprichten van je eigen business, het opzetten van een klantenkring en over financiën. Ook krijg je coaching bij de opstart van je eigen bedrijf door middel van het Business Model Canvas.

De coaches zijn: Henny Heima, Othman Salmoun en Miloš Despotović.

Vanaf 13 mei starten we weer met een nieuwe reeks workshops met diverse interessante sprekers uit het werkveld. Bij het MA Ondernemersloket schuiven onder andere aan:

- Maandag 13 mei: Arjun Chadha, Founder van Get Familiar Magazine. Gaat vertellen over zijn ondernemersreis en hoe hij deze als autodidact heeft vormgegeven.
- Maandag 27 mei: Erik Stevens, Fonds voor Communicatie Innovatie. Dit fonds kan jou financieel helpen om jouw idee op de markt te brengen.
- Maandag 3 juni: Deniz Alkaç, mediaondernemer; oprichter en managing director van diverse productiemaatschappijen zoals Bruut Amsterdam en 10/10.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je aan te melden.

Waar vind je het MA Ondernemersloket?

Het MA Ondernemersloket is wekelijks geopend op maandag van 11:00-16:00 uur. Je vindt ons in het metalen gebouw (Silver Bullet) voor de hoofdingang Contactweg in lokaal S3. Je vindt ons ook online in MS Teams ‘Ondernemersloket’.

Sluit je aan bij de MA Ondernemersloket Community

Bij het MA Ondernemersloket kun je naast het pitchtraject ook terecht voor al je vragen (één op één) over het zelfstandig ondernemerschap, jouw ambitie of jouw bedrijf. Het is de plek waar je ook andere ondernemende medestudenten, oud-studenten en dus andere young professionals treft.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om je aan te melden.

Het Ondernemersloket is er voor jou
00:06:18

Ik ontwerp agenda’s en stickers, en droom van een eigen ontwerpstudio. Het Ondernemersloket gaf mij de hulp om mijn onderneming echt te kunnen starten.

Yulia Damen, student & eigenaar paperleaves.nl

Deel deze pagina: