Zoeken

Succesvol ondernemen tijdens je studie?

Ben jij de (oud)-student van Ma die ervan droomt om eigen baas te zijn? Dan is het Ondernemersloket er om van jouw droom realiteit te maken. Onze specialisten staan klaar om je te helpen jouw onderneming succesvol te starten.

Het Ondernemersloket in 1 minuut
00:59

Zo gaan wij jou helpen

Het coachingsprogramma

Om goed voorbereid te kunnen starten als echte ondernemer moet je van alles weten. Daarom bespreken wij gedurende het coachingsprogramma iedere week een belangrijk onderwerp om jou van relevante basiskennis te voorzien. En dat doen wij niet alleen met jou, maar met nog meer startende ondernemers. Zo ontmoet jij gelijkgestemden en breid je jouw netwerk uit.
Schrijf je nu in voor startdatum 23 mei! 👇🏻

Inloopspreekuren

Wanneer je specifieke ondernemersvragen hebt kun je zonder afspraak binnenlopen bij onze inloopspreekuren. Maar ook als jij onder begeleiding wilt werken of met de specialisten van het Ondernemersloket wilt brainstormen ben je welkom. Dan tillen wij samen jouw onderneming naar een hoger niveau! 

De inloopspreekuren zijn:

maandag 14.00-15.00 uur
dinsdag 12.00-13.00 uur
donderdag 12.00-13.00 uur
in lokaal C-0.73 op de Contactweg (achter bij de Ma Lounge) én online op MS Teams Ondernemersloket tegel.

Netwerkevenementen

Ondernemen doe je samen. Daarom organiseren wij netwerkevenementen waar ondernemers en startende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en waar opdrachtgevers potentiële opdrachten aanbieden. Misschien ontmoet jij wel je nieuwe businesspartner of haal je jouw eerste echte opdracht binnen tijdens een van onze netwerkevenementen!

Het Ondernemersloket is er voor jou
00:06:18

Ik ontwerp agenda’s en stickers, en droom van een eigen ontwerpstudio. Het Ondernemersloket gaf mij de hulp om mijn onderneming echt te kunnen starten.

Yulia Damen, student & eigenaar paperleaves.nl

Waar wacht je nog op?

Vele (oud-)studenten gingen je al voor. Kun jij ook niet langer wachten om jouw eigen onderneming de wereld in te lanceren? Schrijf je dan nu in voor de lichting van 23 mei of loop even binnen tijdens een van de inloopspreekuren.

ContactWil je meer weten over het Ondernemersloket? Mail naar ondernemersloket@ma-web.nl. Of lees het highlights magazine dat we hebben samengesteld over schooljaar 2020-2021. 
En bekijk ook de LinkedIn-pagina van het Ondernemersloket.
Projectgroep OndernemendheidHet Ondernemersloket is een initiatief van de projectgroep Ondernemendheid. Het doel van het project Ondernemendheid is een ondernemende mindset creëren bij studenten, docenten en in de organisatie. Daarnaast werkt de projectgroep eraan het Mediacollege Amsterdam te positioneren als ondernemende onderwijsinstelling.