Zoeken

Open dagen

Ma helpt als jij het wilt maken in de media. Met opleidingen die je voorbereiden op jouw toekomstige beroep. Om hier alvast kennis mee te maken bezoek je natuurlijk één van onze open dagen. Dat is dé manier om de school en de beroepen waar we voor opleiden te leren kennen. Kijk of jij er tussen past. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet medewerkers en studenten, en bekijk hun werk in onze lokalen en studio’s.

Ontdek je talent!

Ben jij een Mediavormgever of toch een Allround DTP-er? Sta je liever voor de camera of kom je beter uit de verf achter de schermen? Programmeer je liever games, of heb je meer talent voor vormgeving?

Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens de Open Dagen van het Mediacollege Amsterdam. Dus kom langs en ontdek je talent! Je hoeft je voor de open dag niet aan te melden, je kunt gewoon komen binnenlopen.

Data open dagen

De open dagen voor aanmeldjaar 2019-2020 zijn inmiddels voorbij (deze waren op 16 januari en 13 februari 2019). Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend.

Rondleidingen 10/4 en 22/5

Heb je onze open dagen gemist? En zoek je een mbo-opleiding in de creatieve sector? Of heb je je al aangemeld en wil je gewoon (nog eens) een kijkje komen nemen? Kom dan langs voor een rondleiding op woensdag 10 april of woensdag 22 mei.

De rondleiding bestaat uit een algemene voorlichting over studeren op het Mediacollege Amsterdam en een rondleiding op de Contactweg en Condensatorweg. Het duurt van 14.00 tot 16.00 uur, je kunt je om 13.45 uur melden bij de receptie op de Contactweg 36.

Meld je aan voor de rondleiding door een mail te sturen naar aanmelden@ma-web.nl. Vermeld in de onderwerpregel 'Rondleiding' plus de datum wanneer je wilt komen (10 april of 22 mei). Tot dan!

Rondleiding in Virtual Reality

Als je de open dagen op 16 januari en 13 februari 2019 hebt gemist, dan kun je toch een virtuele rondleiding krijgen door het Mediacollege Amsterdam. Belle en Aron, twee studenten van de opleiding Mediaperformer & Filmacteur, nemen je graag mee door de school. Doen, want de rondleiding kost je slechts 6 minuten. En je hoeft er de deur niet voor uit!

Je kunt op verschillende manieren kijken. Via Youtube op je mobiel zie je de film in 360° zonder 3D. Ook op je desktop/laptop kun je de film bekijken op Youtube. Met je mobiel in een cardboard box bekijk je hem in VR. https://youtu.be/UFzhMmslxdE

Maar als je echt even wilt rondkijken in onze school gaat er natuurlijk niets boven een echte VR-headset. Download dan hier de film: http://virtueleopendag.plus1.ma-cloud.nl/opendag/

Vanaf nu is het Mediacollege Amsterdam dus 365 dagen per jaar geopend!

Keuzehulp

Wil je weten welke opleidingen wij bieden? Bekijk hier het complete opleidingsoverzicht. Of doe de test!

Impressie 1e open dag 2019

Wil je weten hoe het eraan toe gaat op een open dag bij Ma? Bekijk dan hieronder een impressie van de 1e open dag van dit jaar.

Impressie 1e Open Dag 2019
03:02