Zoeken

Open dagen

Ma helpt als jij het wilt maken in de media. Met opleidingen die je voorbereiden op jouw toekomstige beroep. Om hier alvast kennis mee te maken bezoek je natuurlijk één van onze open dagen. Dat is dé manier om de school en de beroepen waar we voor opleiden te leren kennen. Kijk of jij er tussen past. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet medewerkers en studenten, en bekijk hun werk in onze lokalen en studio’s.

Ontdek je talent!

Ben jij een Mediavormgever of toch een Allround DTP-er? Sta je liever voor de camera of kom je beter uit de verf achter de schermen? Programmeer je liever games, of heb je meer talent voor vormgeving?

Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens de Open Dagen van het Mediacollege Amsterdam. Dus kom langs en ontdek je talent! Wil je nu al weten wat jij allemaal bij ons kunt worden? Bekijk hier het complete opleidingsoverzicht.

Je hoeft je voor de open dag niet aan te melden, je kunt gewoon komen binnenlopen!

Data open dagen 2018

De open dagen zijn inmiddels achter de rug. De open dagen voor schooljaar 2018/2019 worden voor de zomervakantie bekend gemaakt. 

Promo open dag 17/01

Impressie open dagen

Wil je weten hoe het eraan toe gaat op een open dag bij Ma?  Bekijk dan hieronder een impressie van de 2e open dag van 2017. We hebben een apart filmpje gemaakt voor het mbo en het vmbo. Binnenkort zie je hier een filmpje over de open dagen van 2018.

Impressie 2e open dag mbo 15/02/17
01:22

Impressie 2e open dag vmbo 15/02/17
02:02