Zoeken

Open dagen

Ma helpt als jij het wilt maken in de media. Met opleidingen die je voorbereiden op jouw toekomstige beroep. Om hier alvast kennis mee te maken bezoek je natuurlijk één van onze open dagen. Dat is dé manier om de school en de beroepen waar we voor opleiden te leren kennen. Kijk of jij er tussen past. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet medewerkers en studenten, en bekijk hun werk in onze lokalen en studio’s.

Ontdek je talent!

Ben jij een Mediavormgever of toch een Allround DTP-er? Sta je liever voor de camera of kom je beter uit de verf achter de schermen? Programmeer je liever games, of heb je meer talent voor vormgeving?

Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens de Open Dagen van het Mediacollege Amsterdam. Dus kom langs en ontdek je talent! Je hoeft je voor de open dag niet aan te melden, je kunt gewoon komen binnenlopen.

Data open dagen 2020-2021

Hieronder vind je de data voor de voorlichtingsdagen in schooljaar 2020-2021. Deze data zijn onder voorbehoud. Vanwege de regelgeving rondom het coronavirus krijgen de open dagen zeer waarschijnlijk een andere vorm dan voorgaande jaren. Meer informatie hierover maken we zo snel mogelijk bekend. 

  • in de week van 23 t/m 27 november 2020 
  • in de week van 18 t/m 22 januari 2021
  • Mogelijk volgt nog een derde voorlichtingsweek

Bekijk hier een video van de tweede open dag (mbo) van schooljaar 2019-2020.

Open dag mbo 22 januari 2020
2:43

Bekijk hier een video van de tweede open dag van het vmbo in schooljaar 2019-2020.

Open dag vmbo 12 februari 2020
01:56

Rondleiding in Virtual Reality

Wil je een kijkje nemen op het mbo van het Mediacollege Amsterdam? Belle en Aron, twee studenten van de opleiding Mediaperformer & Filmacteur, nemen je graag mee door de school tijdens een virtuele rondleiding. Doen, want de rondleiding kost je slechts 6 minuten. En je hoeft er de deur niet voor uit!

Je kunt op verschillende manieren kijken. Via Youtube op je mobiel zie je de film in 360° zonder 3D. Ook op je desktop/laptop kun je de film bekijken op Youtube. Met je mobiel in een cardboard box bekijk je hem in VR. https://youtu.be/UFzhMmslxdE

Maar als je echt even wilt rondkijken in onze school gaat er natuurlijk niets boven een echte VR-headset. Download dan hier de film: http://virtueleopendag.plus1.ma-cloud.nl/opendag/

Vanaf nu is het Mediacollege Amsterdam dus 365 dagen per jaar geopend!

Keuzehulp

Wil je weten welke opleidingen wij bieden? Bekijk hier het complete opleidingsoverzicht. Of doe de test!