Zoeken

Open dagen

Ma helpt als jij het wilt maken in de media. Met opleidingen die je voorbereiden op jouw toekomstige beroep. Om hier alvast kennis mee te maken bezoek je natuurlijk één van onze open dagen. Dat is dé manier om de school en de beroepen waar we voor opleiden te leren kennen. Kijk of jij er tussen past. Kom langs, proef de sfeer, ontmoet medewerkers en studenten, en bekijk hun werk in onze lokalen en studio’s.

Ontdek je talent!

Ben jij een Mediavormgever of toch een Allround DTP-er? Sta je liever voor de camera of kom je beter uit de verf achter de schermen? Programmeer je liever games, of heb je meer talent voor vormgeving?

Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens de Open Dagen van het Mediacollege Amsterdam. Dus kom langs en ontdek je talent! Je hoeft je voor de open dag niet aan te melden, je kunt gewoon komen binnenlopen.

Data open dagen 2019 (mbo & vmbo)

Woensdag 16 januari 2019 van 15.00-20.30 uur.
Woensdag 13 februari 2019 van 15.00-20.30 uur. 

De open dag van het vmbo vindt plaats op de Dintelstraat 15.

De open dag van het mbo vindt plaats op de Contactweg 36 en de Condensatorweg 36.
Op de Condensatorweg is onze dependance The Factory. De opleidingen die hier open dag hebben zijn: Ruimtelijk vormgever, Signmaker, Allround DTP-er en Medewerker creatieve productie.
Alle overige mbo-opleidingen hebben open dag op de Contactweg.
We raden je aan beide mbo-locaties te bezoeken! Tussen de twee locaties gaat een pendelbus, maar te voet is dit ook prima te doen, het is nog geen 10 minuten lopen. 

Rondleiding in Virtual Reality

Als je niet wilt wachten tot onze open dagen op 16 januari en 13 februari 2019, dan kun je nu alvast een virtuele rondleiding krijgen door het Mediacollege Amsterdam. Belle en Aron, twee studenten van de opleiding Mediaperformer & Filmacteur, nemen je graag mee door de school. Doen, want de rondleiding kost je slechts 6 minuten. En je hoeft er de deur niet voor uit!

Je kunt op verschillende manieren kijken. Via Youtube op je mobiel zie je de film in 360° zonder 3D. Ook op je desktop/laptop kun je de film bekijken op Youtube. Met je mobiel in een cardboard box bekijk je hem in VR. https://youtu.be/UFzhMmslxdE

Maar als je echt even wilt rondkijken in onze school gaat er natuurlijk niets boven een echte VR-headset. Download dan hier de film: http://virtueleopendag.plus1.ma-cloud.nl/opendag/

Vanaf nu is het Mediacollege Amsterdam dus 365 dagen per jaar geopend!

Keuzehulp

Wil je weten welke opleidingen wij bieden? Bekijk hier het complete opleidingsoverzicht. Of doe de test!

Impressie open dagen 2018

Wil je weten hoe het eraan toe gaat op een open dag bij Ma? Bekijk dan hieronder een impressie van de beide open dagen van 2018. 

Impressie Open Dagen 2018
02:11