Zoeken

Decanen

Wie nu gaat studeren moet meteen de juiste studiekeus maken. Van half afgemaakte opleidingen wordt niemand blij. Als decaan bent u een belangrijke bron van informatie voor uw leerlingen - onze toekomstige studenten. Daarom willen we u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden binnen het Mediacollege Amsterdam.

Voorlichting

Leerlingen kunnen ons tegenkomen Twee meisjes in stand Mediacollege Amsterdam op scholenbeurs Voorlichting op scholenbeurs op schoolbeurzen, tijdens een voorlichting op school en scholenmarkten. Daarnaast organiseren we twee of drie keer per jaar een open dag. Ook doen we mee aan de Leerlingbezoekdagen in het najaar.

Wilt u een voorlichtingsbijeenkomst bij u op school organiseren? We komen graag bij u langs. U kunt hiervoor contact opnemen met onze decanen Fred Wolleswinkel en Peter Nass.

Decaan mbo-opleidingen:
Fred Wolleswinkel, f.wolleswinkel@ma-web.nl

Decaan vmbo Media, Vormgeving & ICT en mbo Mediaproductie:

Peter Nass, p.nass@ma-web.nl

Open dagen Mediacollege Amsterdam

Data open dagen 2020/2021: deze maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Beurzen

Jaarlijks nemen we deel aan de Studie Experience beurs en de Studiekeuzebeurs Midden

Leerlingbezoekdagen

Vmbo-leerlingen bezoeken mbo-opleidingen in Noord-Holland, waaronder het Mediacollege Amsterdam. De leerlingbezoekdagen zijn op 5 en 6 november 2020.
www.leerlingbezoekdag.nl

Creatief Alternatief

Wie nu gaat studeren wil meteen de juiste studiekeus maken. In dat proces bent u, als decaan of docent creatieve vakken, een belangrijke bron van informatie voor uw leerlingen. Jaarlijks nodigen wij u daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de vakscholen in uw regio tijdens Creatief Alternatief.
Het Mediacollege Amsterdam en HMC mbo vakschool openen hun deuren in Amsterdam in november of december. Meer informatie volgt in het najaar van 2020.