Zoeken

Decanen

Wie nu gaat studeren moet meteen de juiste studiekeus maken. Van half afgemaakte opleidingen wordt niemand blij. Als decaan bent u een belangrijke bron van informatie voor toekomstige studenten. Daarom willen we u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden binnen het Mediacollege Amsterdam.

Voorlichting

Leerlingen kunnen ons tegenkomen Twee meisjes in stand Mediacollege Amsterdam op scholenbeurs Voorlichting op scholenbeurs op schoolbeurzen, tijdens een voorlichting op school en scholenmarkten. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een open dag. Ook doen we mee aan de Leerlingbezoekdagen in december. Wilt u een voorlichtingsbijeenkomst bij u op school organiseren? We komen graag bij u langs. U kunt hiervoor contact opnemen met onze decanen Fred Wolleswinkel en Peter Nass.

Decaan mbo-opleidingen:
Fred Wolleswinkel, f.wolleswinkel@ma-web.nl

Decaan vmbo Media, Vormgeving & ICT en mbo Mediaproductie:

Peter Nass, p.nass@ma-web.nl

Open dagen Mediacollege Amsterdam

De aankomende open dagen zijn:
Woensdag 18 januari 2017 15.00-20.30 uur
Woensdag 15 februari 2017 15.00-20.30 uur

Op beide dagen is er zowel open dag bij het mbo als bij het vmbo. 
mbo: Contactweg 36, Amsterdam
vmbo: Dintelstraat 15, Amsterdam

Beurzen

Jaarlijks nemen we deel aan de Studie Experience beurzen in Zaandam, Almere en Alkmaar, en de Studiekeuzebeurs Midden in Utrecht. 

Studie Experience in Zaandam 27 oktober 2016
Studie Experience in Almere 17 november 2016
Studiekeuzebeurs Midden in Utrecht 25 en 26 november 2016
Studie Experience in Alkmaar 12 januari 2017

Leerlingbezoekdagen

Vmbo-leerlingen bezoeken mbo-opleidingen in Noord-Holland, waaronder het Mediacollege Amsterdam. De leerlingbezoekdagen zijn jaarlijks in december. 
www.leerlingbezoekdag.nl

Creatief Alternatief

Het Mediacollege Amsterdam organiseert ieder jaar samen met het Hout- en Meubileringscollege het Creatief Alternatief. Dit is een gezamenlijk initiatief van de zeven creatieve mbo-vakscholen in Nederland. Als decaan of docent creatieve vakken bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze scholen, met talentvolle studenten en alles te weten te komen over de creatieve mbo-opleidingen die wij bieden. Creatief Alternatief vindt jaarlijks plaats in november of december.