Zoeken

Decanen

Wie nu gaat studeren moet meteen de juiste studiekeus maken. Van half afgemaakte opleidingen wordt niemand blij. Als decaan bent u een belangrijke bron van informatie voor uw leerlingen - onze toekomstige studenten. Daarom willen we u zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden binnen het Mediacollege Amsterdam.

Voorlichting

Leerlingen kunnen ons tegenkomen Twee meisjes in stand Mediacollege Amsterdam op scholenbeurs Voorlichting op scholenbeurs op schoolbeurzen, tijdens een voorlichting op school en scholenmarkten. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een open dag. Ook doen we mee aan de Leerlingbezoekdagen in december. Wilt u een voorlichtingsbijeenkomst bij u op school organiseren? We komen graag bij u langs. U kunt hiervoor contact opnemen met onze decanen Fred Wolleswinkel en Peter Nass.

Decaan mbo-opleidingen:
Fred Wolleswinkel, f.wolleswinkel@ma-web.nl

Decaan vmbo Media, Vormgeving & ICT en mbo Mediaproductie:

Peter Nass, p.nass@ma-web.nl

Open dagen Mediacollege Amsterdam

De open dagen zijn inmiddels achter de rug. De open dagen voor schooljaar 2018/2019 worden voor de zomervakantie bekend gemaakt. 

Beurzen

Jaarlijks nemen we deel aan de Studie Experience beurzen in Zaandam, Almere en Alkmaar, en de Studiekeuzebeurs Midden in Utrecht. 

Alle beurzen van seizoen 2017/2018 zijn voorbij. De nieuwe data maken we t.z.t. bekend.

Leerlingbezoekdagen

Vmbo-leerlingen bezoeken mbo-opleidingen in Noord-Holland, waaronder het Mediacollege Amsterdam. De leerlingbezoekdagen zijn jaarlijks in december.
www.leerlingbezoekdag.nl

Creatief Alternatief

Het Mediacollege Amsterdam organiseert ieder jaar samen met het Hout- en Meubileringscollege het Creatief Alternatief. Dit is een gezamenlijk initiatief van de zeven creatieve mbo-vakscholen in Nederland. Als decaan of docent creatieve vakken bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze scholen, met talentvolle studenten en alles te weten te komen over de creatieve mbo-opleidingen die wij bieden. Creatief Alternatief vindt jaarlijks plaats in november of december.