Zoeken

Foto's van student Photographic designer in Rijksmuseum

Lusanne Jonkhoff is een van de 10 genomineerden van de fotowedstrijd Document Nederland Junior.

donderdag 14 oktober 2021

Onze student Lusanne Jonkhoff is Foto: Mette Jonkhoff een van de 10 genomineerden van de fotowedstrijd Document Nederland Junior. Haar foto’s en de overige inzendingen hangen op dit moment in het Rijksmuseum. Leuk om te bezoeken in je herfstvakantie!

Lusanne volgt de opleiding Photographic designer, een nieuwe opleiding die vorig jaar van start ging op het Mediacollege
Amsterdam. Zij en enkele medestudenten deden eind vorig schooljaar mee aan de fotowedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd door het Rijksmuseum. De wedstrijd, met dit keer als thema ‘het nieuwe-oude-normaal’, geeft mbo-studenten en vo-leerlingen de kans om hun talent te laten zien. De mbo-winnaar mag een dag meelopen met fotograaf Henk Wildschut en wint een stage bij het Rijksmuseum.

De expositie is nog t/m 16 januari 2022 te zien in de fotogalerij van het Rijksmuseum. Inmiddels is bekend dat Lusanne niet een van de twee winnaars is, maar we zijn natuurlijk ontzettend trots dat ze zover gekomen is en met haar foto’s in het Rijksmuseum hangt!