Zoeken

Masterclass Ondernemen voor studenten 17/5

Voor alle studenten -uit alle leerjaren- van het Mediacollege Amsterdam die meer willen weten over ondernemen.

woensdag 28 april 2021

🚀Online Masterclass Ondernemen | voor studenten van het Mediacollege Amsterdam 🚀
Droom jij wel eens van je eigen onderneming? Van je eigen werk creëren en je talent gebruiken om klanten blij te maken en er zelf iets aan over te houden? En vraag je je wel eens af “Hoe kan ik mezelf het beste promoten en wat komt er kijken bij het starten van een bedrijf?” Dan is de eenmalige Masterclass Ondernemen écht iets voor jou!

Op 17 mei nemen de ervaren coaches van het Ondernemersloket je mee in de wereld van het ondernemen. Ontdek hoe je je kansen kunt benutten en welke stappen je kunt nemen om jouw onderneming in de markt te zetten, en ontmoet andere student-ondernemers. Wij helpen je graag om de eerste – of volgende- stap te zetten om van jouw droom werkelijkheid te maken.

👉 Meld je nu aan: Masterclass Ondernemen 17 mei
Voor wie?De masterclass is voor alle studenten -uit alle leerjaren- van het Mediacollege Amsterdam die meer willen weten over ondernemen. Ook als je nog geen bedrijfsidee hebt maar gewoon meer wilt weten over ondernemen ben je welkom!
Wanneer?Datum: maandag 17 mei 2021
Tijd: 15.15-16.45 uur
Waar?Via Microsoft Teams; na je aanmelding krijg je in de week vóór 17 mei de link toegestuurd.
Coachingsprogramma - wekelijks vanaf 31 meiIs een Masterclass voor jou nog niet genoeg en wil je meer de diepte in en alles weten over ondernemen? Meld je dan aan voor het coachingsprogramma van het Ondernemersloket. Dit start op 31 mei en bestaat uit 5 wekelijkse sessies waarin we alle onderwerpen waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt uitgebreid bespreken.
Heb je vragen?Stel deze dan in de Teams van het Ondernemersloket of mail naar ondernemersloket@ma-web.nl.
OndernemersloketDeze masterclass is een initiatief van het Ondernemersloket van het Mediacollege Amsterdam. Het Ondernemersloket wordt gerund door de projectgroep Ondernemendheid. Het doel van het project Ondernemendheid is een ondernemende mindset creëren bij (oud)-studenten, docenten en in de organisatie. Daarnaast werkt de projectgroep eraan het Mediacollege Amsterdam te positioneren als ondernemende onderwijsinstelling. Mail voor vragen naar ondernemersloket@ma-web.nl.