Zoeken

Mamedia

Mamedia staat voor Mediacollege Amsterdam Media. Het is een intern leerbedrijf in mediaproductie waar een redactie van stagiairs (mbo’ers en hbo’ers van mediagerelateerde opleidingen) onder begeleiding aan mediaproducties werkt. Dit variëert van promotievideo’s en registraties tot videoclips en commercials, voor diverse interne en externe opdrachtgevers.

Zelf verantwoordelijk

Mamedia maakt hoofdzakelijk videoproducties. Afhankelijk van de disciplines van het team –dat elk halfjaar anders is van samenstelling- kan Mamedia ook animaties, grafische vormgeving en webdesign verzorgen. De stagiairs werken onder begeleiding, maar zijn zelf verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de opdrachtgever.

Leermogelijkheden

Bij projectaanvragen wordt gekeken of het een project is met onderwijsrelevantie: biedt het voldoende leermogelijkheden en uitdagingen voor de stagiairs? De projecten zijn namelijk onderwijsactiviteiten waarbij bepaalde leerdoelen of competenties behaald moeten kunnen worden. Ook wordt gekeken naar de termijn waarbinnen de opdracht uitgevoerd kan worden.

Experimenteren

Voor studenten is Mamedia een unieke stageplaats, waar ze verantwoordelijkheid, ruimte om te experimenteren en veel creatieve vrijheid krijgen.

Deel deze pagina: